DIY - Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Μπορείτε να τις φτιάξετε εύκολα μαζί με τα παιδιά σας.

DIY - Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Τι και αν τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν έναν μήνα μακριά; Ένεκα καραντίνας, η γιορτινή ατμόσφαιρα ήρθε λίγο νωρίτερα αυτήν την τόσο ιδιαίτερη χρονιά. Οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ διαφορετικές λόγω πανδημίας και η ανάγκη να νιώσουμε τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων, είναι μεγαλύτερη.

Πολλοί έχουμε ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έχουμε βάλει λαμπάκια και άλλα διακοσμητικά στο σπίτι, κάνοντας έτσι τις μέρες της καραντίνας λίγο πιο φωτεινές.

Τα παιδιά φυσικά ενθουσιάζονται πρώτα από όλους και ευτυχώς τα Χριστούγεννα είναι πηγή έμπνευσης για πολλές κατασκευές και δραστηριότητες. Μία από αυτές είναι η κατασκευή των χριστουγεννιάτικων καρτών. Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες μπορούν να διακοσμήσουν το δέντρο και το σπίτι, αλλά ειδικά φέτος, μπορούν να δώσουν και χαρά σε φίλους και συγγενείς που ίσως να μην έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πώς θα φτιάξετε με τα παιδιά εύκολες χριστουγεννιάτικες κάρτες με σχέδια και ζωγραφιές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Γράψτε τις ευχές και τα μηνύματα που σας εκφράζουν και είτε διακοσμήστε τις στο δικό σας σπίτι, είτε ταχυδρομήστε της στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved