Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα στολίδια με υλικά που έχετε σπίτι σας (vid)

Ανανεώστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του δέντρου φτιάχνοντας χειροποίητα μαζί με τα παιδιά σας. 

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα στολίδια με υλικά που έχετε σπίτι σας (vid)

Οι φετινές γιορτές αναμένονται διαφορετικές λόγω της πανδημίας, γι΄αυτό και η ανάγκη όλων μας να νιώσουμε καλύτερα είναι μεγαλύτερη.

Φέτος για πρώτη φορά ο στολισμός ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά. Από τις αρχές Νοέμβρη, όχι μόνο celebrities αλλά και οικογένειες ακόμα και δήμοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στολίζοντας το σπίτι, τις πλατείες και τους δρόμους, προκειμένου να αλλάξει η ψυχολογία τους.

Χειροποίητα στολίδια

Αν κι εσείς έχετε ήδη στολίσει ή το έχετε στο πρόγραμμα, είναι ευκαιρία να ανανεώσετε τα στολίδια. Τι κι αν τα καταστήματα είναι κλειστά;Μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας, και θα είναι εξίσου όμορφα και πρωτότυπα.


https://www.instagram.com/p/CHr89kjMZ9R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλωστε κάθε χρόνο έχουμε την ανάγκη να τα ανανεώσουμε. Είτε γιατί κάποια είναι παλιά και έχουν φθαρεί, είτε γιατί ορισμένα έχουν σπάσει ή γιατί απλά θέλουμε κάτι καινούριο.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για στολίδια ή διακοσμητικά. Με υλικά που έχετε σπίτι σας, όπως μανταλάκια, γυάλινα βαζάκια, ξυλάκια κανέλας, μπορείτε να φτιάξετε όμορφα διακοσμητικά στολίδια για το δέντρο σας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ιδέες για να φτιάξετε όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα ομορφύνουν το δέντρο και θα φτιάξουν και τη δική σας διάθεση.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved