Παιχνίδια στη θάλασσα: Ασκήσεις γυμναστικής για παιδιά (vid)

Γυμναστική στη θάλασσα για παιδιά.

Ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο που θα βοηθήσει τα παιδιά σας να γυμναστούν στην παραλία; Αν ναι, τότε σε αυτό το άρθρο θα βρείτε ένα μίνι πρόγραμμα γυμναστικής που θα κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα.

Η γυμναστική στην παραλία όχι μόνο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσουν τα παιδιά χρόνο έξω από το νερό, αλλά έχει επίσης και πολλά άλλα οφέλη.

Γυμναστική στην παραλία

Βίντεο με πρόγραμμα γυμναστικής για παιδιά στην παραλία

Bigstock
  • Ενισχύει την πρόσληψη βιταμίνης D

Η βιταμίνη D είναι ζωτικής σημασίας για υγιή οστά και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και ο καλύτερος τρόπος για να την αποκτήσετε είναι η έκθεση στο ηλιακό φως. Κάνοντας γυμναστική στην παραλία, τα παιδιά μπορούν να λαμβάνουν την καθημερινή τους δόση βιταμίνης D ενώ ιδρώνουν.

  • Γεμίζει τα παιδιά με δύναμη και αντοχή

Η άσκηση στην άμμο είναι πολύ πιο δύσκολη από την άσκηση σε μια επίπεδη, σταθερή επιφάνεια. Αυτό συμβαίνει επειδή η άμμος προσθέτει αντίσταση, αναγκάζοντας τους μύες να δουλέψουν περισσότερο. Έτσι, αν θέλετε να δυναμώσουν τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να τους προτείνετε να γυμναστούν για 5 λεπτά.

  • Μειώνει το στρες

Ο χρόνος που περνάμε στη φύση έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το άγχος και βελτιώνει τη διάθεση και η παραλία δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο ήχος των κυμάτων, η αίσθηση της άμμου ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών και η ζεστασιά του ήλιου μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας να χαλαρώσουν.

  • Βελτιώνει την ισορροπία και τον συντονισμό

Η προπόνηση στην άμμο απαιτεί περισσότερη ισορροπία και συντονισμό. Κάνοντας γυμναστική στην άμμο, τα παιδιά μπορούν να βελτιώσουν την ισορροπία και τον συντονισμό, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη τραυματισμών και στη βελτίωση της συνολικής αθλητικής τους απόδοσης.

Αφού ενημερωθήκατε για τα οφέλη, πάρτε το αντηλιακό σας, βάλτε μπόλικο στα παιδιά σας και πατήστε play στο βίντεο που βρίσκεται στην αρχή του άρθρου για να γυμναστούν τα «ψαράκια» σας έξω από το νερό.

Η Keri-Ellen και η Jane έχουν το κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής για παιδιά στην παραλία. Εύκολες χορευτικές κινήσεις και πηδηματάκια είναι μερικά από αυτά που θα κάνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved