Ζωγραφική για παιδιά: Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με την παλάμη σας

Εντυπωσιακές ζωγραφιές για παιδιά που μπορούν να φτιάξουν εύκολα και γρήγορα.

Ζωγραφική για παιδιά: Δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε με την παλάμη σας

Τα σχολεία έχουν κλείσει και τα παιδιά απολαμβάνουν ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εάν το μικρό σας δεν έχει πάει στον παππού και τη γιαγιά ή σε κάποιο καλοκαιρινό camp, σίγουρα θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο εντός σπιτιού και θα χρειαστεί τη δική σας βοήθει για να ανακαλύψει διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει για να περάσει ευχάριστα το χρόνο του.

Η ζωγραφική είναι ασφαλώς μία από αυτές. Ζωγραφίζοντας, τα παιδιά δεν περνούν μόνο δημιουργικά το χρόνο τους, αλλά παράλληλα μαθαίνουν να παρατηρούν, να συγκεντρώνονται, να κάνουν όπλο τους τη φαντασία και φυσικά να εκφράζονται.

Εάν το μικρό σας λατρεύει τη ζωγραφική -όπως άλλωστε και τα περισσότερα παιδιά- τότε μπορείτε να του δείξετε νέους τρόπους για να αξιοποιήσει το χαρτί, τους μαρκαδόρους και τις νερομπογιές του.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε γνωστά και αγαπημένα ζώα των παιδιών, χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού σας. Ζωγραφιές εύκολες, εντυπωσιακές, τόσο ως προς το αποτέλεσμα, όσο και ως προς τη διαδικασία. Επιπλέον, αυτός είναι και ένας ευχάριστος τρόπος να μάθετε στο μικρό σας λεπτομέρειες για τα ζωάκια που θα ζωγραφίσετε όπως για παράδειγμα, «Πού ζουν οι βάτραχοι;» ή «Τι τρώει μία καμηλοπάρδαλη;» και πολλές πολλές ακόμη.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved