#Μένουμε_Σπίτι: Τι μπορείτε να δείτε με τα παιδιά σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στην τηλεόραση;

Και τη Μεγάλη Εβδομάδα, #Μένουμε_Σπίτι και είναι ευκαιρία να δούμε με τα παιδιά μας απολαυστικές ταινίες και σειρές.

#Μένουμε_Σπίτι: Τι μπορείτε να δείτε με τα παιδιά σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στην τηλεόραση;

Μία ακόμα ημέρα εγκλεισμού στο σπίτι φτάνει στο τέλος της. Μετά από το ατελείωτο παιχνίδι, τις χειροτεχνίες και τις άλλες δραστηριότητες που έχουμε κάνει με τα παιδιά μέσα στη μέρα, το βράδυ είναι η ιδανική ώρα για να απολαύσουμε οικογενειακά μία ταινία ή μίνι σειρά.

Εάν έχετε εξαντλήσει την ταινιοθήκη σας και ψάχνετε ιδέες για ταινίες και προγράμματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε με τα παιδιά, η ελληνική τηλεόραση μπορεί να σας προσφέρει ενδιαφέρουσες εναλλακτικές.

Βρισκόμαστε στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και τα περισσότερα κανάλια προβάλλουν ταινίες ή μίνι σειρές σχετικές με την εορταστική αυτή περίοδο. Τι σας προτείνουμε λοιπόν για σήμερα;

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων.



Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ είναι μία διαχρονική μίνι σειρά, κατάλληλη για παιδιά από την οποία μπορούν να μάθουν την ιστορία του Ιησού και παράλληλα να απολαύσουν την υπέροχη μουσική, τις ερμηνείες και τη φωτογραφία.

Από σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια στον Antenna, στις 20.45.

Ψηλά στον Ουρανό (Up)

Μία κωμικoδραματική ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές έναν ηλικιωμένο χήρο, τον Καρλ Φρέντρικσεν και έναν ένθερμο νέο, εξερευνητή της άγριας φύσης, τον Ράσελ, οι οποίοι πετούν προς τη Νότια Αμερική μέσα σε ένα σπίτι που κρέμεται από μπαλόνια γεμισμένα με ήλιο. Το Ψηλά στον Ουρανό είναι η δεύτερη ταινία σκηνοθεσίας του Πίτερ Ντόκτερ, μετά το Μπαμπούλας Α.Ε..



Δείτε την σήμερα το βράδυ, στις 21.45, στον Alpha.

Planet Earth II

Ένα θρυλικό ντοκιμαντέρ από το BBC που μας χαρίζει μοναδικές γνώσεις και εικόνες από όλον τον κόσμο. Το Planet Earth ΙΙ γυρίστηκε σε περισσότερες από 64 διαφορετικές χώρες και εγγυάται ένα υπέροχο ταξίδι στην άγρια φύση. Απολαύσετε το στο ΣΚΑΙ, κάθε βράδυ, στις 21.30.



Οι Άθλιοι

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών και πιστή αντιγραφή του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος του Βίκτωρος Ουγκώ. Η πλοκή, μας μεταφέρει στη Γαλλία του 19oυ αιώνα, όπου ο Γιάννης Αγιάννης, ένας άνδρας που έχει διαπράξει μια σειρά κλοπών προκειμένου να επιβιώσει, αφήνεται ελεύθερος ύστερα από 19 χρόνια και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία. Προκειμένου να αφήσει πίσω του το στίγμα του πρώην κατάδικου και έχοντας βάλει στόχο την κοινωνική αναγνώριση, οδηγείται σε πράξεις που προκαλούν πολλαπλές συνέπειες τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι ιστορίες τους συγκρούονται και καθώς η επαναστατική βία αναφλέγεται στους δρόμους του Παρισιού, ο Γιάννης Αγιάννης αρχίζει ένα επικό ταξίδι προς την αποδοχή, την λύτρωση και την αγάπη.



Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, στις 21.00, προβάλλεται στο Mega το τρίτο μέρος της ταινίας, αλλά σας προτείνουμε με την πρώτη ευκαιρία να την δείτε ολόκληρη. Είναι κατάλληλη για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας καθώς έχει και κάποιες πιο βίαιες σκηνές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved