Μουσείο των Ψευδαισθήσεων: Μία παιχνιδιάρικη εμπειρία με τα OREO που θα σας μείνει αξέχαστη!

  • Πότε: 14/06/2019 - 07/07/2019
  • Ώρα: 10:00-22:00
  • Πού: Ερμού 119 - είσοδος από Άστιγγος 12
Μουσείο των Ψευδαισθήσεων: Μία παιχνιδιάρικη εμπειρία με τα OREO που θα σας μείνει αξέχαστη!

Τα μπισκότα OREO κατακτούν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων με παιχνιδιάρικες εγκαταστάσεις και δημιουργούν μία αξέχαστη οπτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους από την Παρασκευή 14 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019.

Το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 119 - είσοδος από Άστιγγος 12) θα είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα από 10πμ μέχρι 10μμ και θα ενθουσιάσει όλες τις ηλικίες με τα μοναδικά OREO εκθέματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Το OREO αποτυπώνεται με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο σε περισσότερους από 10 χώρους του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων παρουσιάζοντας την ποικιλία των διαφορετικών μπισκότων όπως τα OREO Strawberry, OREO Double Cream, OREO Mini, OREO Choco Βrownie, OREO Golden και OREO Peanut Butter με πρωταγωνιστή βέβαια τα OREO Vanilla Original.

Ο επισκέπτης θα ενθουσιαστεί με μια πρωτόγνωρη εμπειρία ψευδαισθήσεων που θα προσφέρουν «το δωμάτιο του απείρου», «το ανάποδο δωμάτιο» και «η ψευδαίσθηση της καρέκλας» μεταξύ άλλων. Όλες οι μοναδικές εμπειρίες ψευδαισθήσεων θα έχουν την απολαυστική παρουσία του OREO.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved