Τα Σαββατοκύριακα μικροί και μεγάλοι πάμε στο Μουσείο

  • Πού: Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης 
  • Πότε: Έως και το Μάιο, κάθε Σαββατοκύριακο
Τα Σαββατοκύριακα μικροί και μεγάλοι πάμε στο Μουσείο

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης δίνει και φέτος πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα σαββατοκύριακα των παιδιών 2-12 ετών!

Έως και το Μάιο, κάθε Σαββατοκύριακο, παιδιά και γονείς γνωρίζουν το συναρπαστικό κόσμο του Μουσείου μέσα από παραμύθια, διαδραστικές ξεναγήσεις, εικαστικά εργαστήρια, θέατρο, φωτογραφία και μουσική!

Διαδρομές στο Μουσείο. Ξεναγήσεις για οικογένειες.
6 - 12 ετών | για γονείς και παιδιά

Φέτος οι Διαδρομές στο Μουσείο θέτουν μεγάλα ερωτήματα που αιώνες τώρα βασανίζουν την ανθρωπότητα και τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να απασχολούν και μερικά από τα αντικείμενα των Μόνιμων Συλλογών του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης: «Τι είμαι;» « Από πού ήρθα;» «Τι κάνω;» « Ποιος με δημιούργησε;»

Κάθε Διαδρομή ξεκινάει από ένα αντικείμενο αλλά κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει....Το αντικείμενο αυτό μας δίνει στοιχεία για την ιστορία του αλλά και ιδέες για δικές μας ιστορίες και φυσικά, για νέες περιπέτειες στις αίθουσες του Μουσείου...

Για άλλη μία χρονιά, παιδιά και γονείς συμμετέχουν σε ειδικές αποστολές, υποδύονται ρόλους, αποκρυπτογραφούν μηνύματα, εξασκούν τη φαντασία τους , παίζουν ομαδικά παιχνίδια και αξιοποιούν όλα τους τα χαρίσματα για να φτάσουν στο τέλος της Διαδρομής.

Εισιτήριο: €5 (για ένα παιδί και συνοδό)

Πληροφορίες & Κρατήσεις
Τ. 210 7294220, Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-13:00

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
T: 210 7228321-3

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved