Ασφαλές παιδί, ασφαλής βόλτα

Η φροντίδα για το μωρό σας και το δερματάκι του ξεκινά από τη στιγμή που φεύγετε από το μαιευτήριο.

Ασφαλές παιδί, ασφαλής βόλτα

Η φροντίδα για το μωρό σας και το δερματάκι του ξεκινά από τη στιγμή που φεύγετε από το μαιευτήριο. Και διαρκεί για πάντα! Πέρα από τη φροντίδα της υγείας του δέρματος του παιδιού, οι γονείς νοιάζονται πολύ και για την ασφάλεια του παιδιού τους. Όσον αφορά στην ασφάλεια, υπάρχουν συμβουλές και τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για να μειώσετε τους κινδύνους στο ελάχιστο. Αντίστοιχα για το δέρμα και την άνεση του μωρού υπάρχουν οι πάνες βρακάκι Pampers Pants! Οι πάνες βρακάκι Pampers Pants με την ελαστική ζώνη που εφαρμόζει γύρω από την κοιλίτσα φοριούνται με μια μόνο κίνηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και στεγνότητα έως και 12 ώρες.

Ως γονείς, γνωρίζετε ότι συχνά μπορεί να μην είναι εύκολο να αφήσετε το παιδί σας με τη νταντά ή έναν ευγενικό γείτονα ενώ εσείς θα κάνετε τα εβδομαδιαία ψώνια σας ή άλλες δουλειές. Γι’ αυτό, όταν αποφασίσετε να «εξερευνήσετε τον κόσμο» μαζί με το μικρό σας, πρέπει να έχετε φροντίσει και για ένα ασφαλές περιβάλλον στο σας. Για το καλό του παιδιού σας αλλά και τη δική σας ηρεμία, δείτε παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν.

  • Πού βρίσκεται το παιδί σας – Πριν να βάλετε μπροστά το αυτοκίνητο, ελέγξτε πού ακριβώς βρίσκεται το παιδί σας.
  • Αγοράστε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου – Το μωρό ή το νήπιο σας θα πρέπει να κάθεται πάντα στο πίσω κάθισμα, σε ειδικό παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, ιδιαίτερα αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει αερόσακους.
  • Οι πόρτες πρέπει να είναι κατάλληλα ασφαλισμένες για παιδιά – Οι πόρτες πρέπει να ανοίγουν μόνο από την εξωτερική πλευρά. Ο διακόπτης βρίσκεται συνήθως κάτω από τον μηχανισμό κλειδώματος στην πόρτα (δεν είναι ορατός όταν η πόρτα είναι κλειστή).
  • Προστασία των παράθυρων – Χρησιμοποιήστε το αυτόματο κλείδωμα πόρτας και παράθυρου για να διασφαλίσετε ότι το παιδί παραμένει μέσα στο αυτοκίνητο και επίσης δεν μπορεί να πετάει πράγματα έξω από το παράθυρο.
  • Φροντίστε τα δάχτυλα του παιδιού – Αν τα παράθυρα είναι αυτόματα, να προσέχετε πάντα ώστε να μην πιαστούν τα δαχτυλάκια του κατά το άνοιγμα ή κλείσιμο.
  • Προστασία από το φως του ήλιου –Βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας δεν είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα σκίαστρο παραθύρου.
  • Μην καπνίζετε – Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε χώρο όπου απαγορεύεται το κάπνισμα.
  • Ποτέ μην αφήνετε το μωρό σας μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο – Ούτε για ένα λεπτό! Ένα χρήσιμο κόλπο είναι να αφήνετε τη δική σας πόρτα ανοιχτή μέχρι να βγάλετε το μωρό σας από το αυτοκίνητο.
  • Πάντα να έχετε το μωρό στο μυαλό σας – Σαφώς και οι πιθανότητες να ξεχάσετε το μωρό σας στο αυτοκίνητο είναι ελάχιστες, αλλά είναι κάτι που έχει συμβεί. Ένας τρόπος υπενθύμισης είναι να αφήνετε την τσάντα σας στο πίσω κάθισμα ή να ρυθμίζετε τον καθρέφτη ώστε να μπορείτε να βλέπετε το μωρό σας από το μπροστινό κάθισμα.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε το αυτοκίνητό σας φιλικό προς το μικρό σας, ώστε εσείς και το μωρό σας να μπορείτε να απολαμβάνετε τη βόλτα σας με την ασφάλεια και την κατάλληλη προστασία που προσφέρετε τόσο εσείς όσο και οι πάνες-βρακάκι Pampers Pants.

Επιπλέον, όταν τα μωρά αρχίζουν να μπουσουλάνε, να παίζουν ή να γίνονται πιο δραστήρια, η αλλαγή πάνας γίνεται πρόκληση για τους γονείς. Για να τους υποστηρίξουν, τα Pampers κυκλοφόρησαν τις πάνες-βρακάκι Pampers Pants από το μέγεθος 3, κάνοντας την αλλαγή πάνας πολύ εύκολη, χωρίς να ενοχλείται το μωρό σας ενώ ανακαλύπτει τον κόσμο, και παρέχοντας έως και 12 ώρες στεγνότητας! Και για παν ενδεχόμενο θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας και τις πάνες-μαγιό Pampers Splashers. Εφαρμόζουν σαν μαγιό και προστατεύουν σαν Pampers σε περίπτωση που το μωρό σας θελήσει να παίξει στο νερό.

Απολαύστε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας με τις πάνες-βρακάκι Pampers Pants και τις πάνες-μαγιό Pampers Splashers!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved