Μαθήματα που θα πάρουν τα παιδιά μέσα από τη νέα ταινία της Disney η «Μικρή Γοργόνα»

4 πράγματα που θα μάθουν τα παιδιά.

Μαθήματα που θα πάρουν τα παιδιά μέσα από τη νέα ταινία της Disney η «Μικρή Γοργόνα»

Οικογένεια βλέπει ταινία

Bigstock

Η Άριελ έχει ένα ανήσυχο πνεύμα. Πνεύμα που έχουν πολλά παιδιά κατά την εφηβεία τους. Θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο αγνοώντας τους κινδύνους και τις συμβουλές που δίνουν οι γονείς. Νιώθουν ότι ο κόσμος τους ανήκει και δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούν να κάνουν. Γι' αυτό και δοκιμάζουν τα όριά τους και τα όρια των γονιών τους. Κάτι που κάνει και η Άριελ μέσα από την ταινία.

Τι μαθαίνουν όμως τα παιδιά μέσα από την ταινία αυτή; Τι μαθήματα παίρνουν;

https://www.instagram.com/p/CstsWqiO5rW

Δεν υπάρχουν όνειρα μικρά ή μεγάλα

Τα παιδιά θα μάθουν να κυνηγούν τα όνειρά τους και να διεκδικούν αυτό που έχουν ως στόχο και ως όνειρο. Αν δεν κυνηγήσουν τα όνειρά τους δεν θα φτάσουν ποτέ σε αυτά, γι' αυτό θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρουν.

Θα εκτιμήσουν τους φίλους τους

Κλείστε για λίγο τα μάτια σας και φανταστείτε την μικρή Γοργόνα. Βλέπετε τους καλύτερους φίλους της Άριελ στο πλευρό της; Ναι, ναι αναφερόμαστε στον Σεμπάστιαν και τον Φούσκα. Η Άριελ μέσα από την ταινία θα μάθει στα παιδιά πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι στη ζωή μας. Οι πραγματικοί φίλοι δεν φεύγουν από το πλευρό μας και μας υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Οι φίλοι είναι αναγκαίοι στη ζωή μας.

Έχουν φωνή; Να ακούγεται

Αν χάσουμε τη φωνή μας μόνο τότε καταλαβαίνουμε πόσο σπουδαία είναι και πόσο πολύ την έχουμε ανάγκη. Τα παιδιά θα μάθουν να υψώνουν το ανάστημά τους και να λένε με θάρρος ο,τι θέλουν. Η φωνή τους και η άποψή τους πρέπει να ακούγεται.

Να είναι ο εαυτός τους

Μέσα από το παράδειγμα της Άριελ τα παιδιά θα μάθουν να έχουν αυτοπεποίθηση και να πιστεύουν στον εαυτό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved