Πειράματα Halloween για παιδιά με υλικά που έχετε στο σπίτι

Γιορτάστε το Halloween με διασκεδαστικά πειράματα.

Πειράματα Halloween για παιδιά με υλικά που έχετε στο σπίτι
Bigstock

Έχετε κι εσείς έναν μικρό επιστήμονα στο σπίτι που του αρέσει να παρατηρεί και να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα; Τα πειράματα είναι σίγουρα μία από τις αγαπημένες του δραστηριότητες και ευτυχώς οι επιλογές σας για πειράματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι με απλά υλικά είναι ανεξάντλητες.

Τι σας προτείνουμε σήμερα; Halloween πειράματα!

Μπορεί η συγκεκριμένη γιορτή να μας έρχεται από το εξωτερικό, τα τελευταία χρόνια όμως, γιορτάζεται από ολοένα και περισσότερους και στην Ελλάδα. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού τα παιδιά τρελαίνονται για τις κολοκύθες, τις τρομακτικές φιγούρες και τις μεταμφιέσεις.

Εμπνευστείτε από το Halloween και δοκιμάστε πειράματα με απλά υλικά σήμερα κιόλας. Μην ξεχνάτε ότι τα πειράματα είναι ένας τρόπος να περάσετε δημιουργικό χρόνο όλοι μαζί, τα παιδιά μπορούν αν εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες, να ενισχύσουν την παρατηρητικότητά τους και την κριτική τους ικανότητα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο μπαμπάς Surgei μας δείχνει διασκεδαστικά πειράματα με χημικές αντιδράσεις που μπορούν να κάνουν ακόμα και τα παιδιά μικρότερης ηλικίας. O Surgei είναι μπαμπάς δύο αγοριών και έχει φτιάξει ένα κανάλι στο YouTube, το The Dad Lab όπου μοιράζεται πειράματα, κατασκευές και άλλες δραστηριότητες που κάνει με τα παιδιά του.

Δείτε παρακάτω τι προτείνει για το Halloween.

Εξίσου εντυπωσιακά, αλλά κατάλληλα για λίγο μεγαλύτερα παιδιά είναι τα πειράματα που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved