Ιδέες για καλοκαιρικό πάρτι γενεθλίων

Τα παιδικά πάρτυ το καλοκαίρι είναι πολύ ιδιαίτερα, και υπάρχουν πολλές ιδέες για κουλ θέματα!

Ιδέες για καλοκαιρικό πάρτι γενεθλίων

Έχει το παιδί σας γενέθλια το καλοκαίρι; Λοιπόν, είστε τυχεροί! Όχι μόνο μπορείτε να κάνετε αυτό το πάρτι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά έχουμε επίσης πολλές διασκεδαστικές καλοκαιρινές ιδέες για πάρτι γενεθλίων για εσάς.

Ένα θεματικό πάρτι είναι πολύ ιδιαίτερο, και τα παιδιά σας μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στον προγραμματισμό. Εδώ είναι επτά θέματα για τα πιο κουλ πάρτι γενεθλίων και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά για το καλοκαίρι. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει με την προσωπικότητα του παιδιού σας!

Πειρατικό Πάρτι

Αργκ, είναι πειρατικό πάρτι! Σερβίρετε ψαροκροκέτες, και καβουρόψυχες.

pirate party

Δώστε σε κάθε παιδί μια πειρατική στολή, όπως ένα πειρατικό καπέλο ή το μαντήλι στο κεφάλι ή απλώς το έμπλαστρο στα μάτια (τα πλαστικά σπαθιά κατά την κρίση σας). Και μετά στείλτε τα παιδιά σε ένα κυνήγι θησαυρού, για σοκολάτες χρυσού νομίσματος. Θα δείτε τους τρελαμένους Κάπτεν Χούγκς να τρέχουν να βρουν το θησαυρό!

Νεραϊδίσιο Πάρτι

Για ένα γλυκό παραμυθένιο πάρτι, σερβίρετε cupcakes με ροζ πραλίνα και μαλλί της γριάς. Οι μικρές σας νεράιδες μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους νεραϊδοφτερά!

Πάρτι στον κήπο

Εάν έχετε αυλή, μετατρέψτε την σε ένα πάρτι στον κήπο. Θα ταίριαζε πολύ μια τούρτα σε σχήμα πασχαλίτσας. Μπορείτε να πάρετε και μια μεγάλη πλαστική πισίνα, για να παίξουν τα παιδιά και να χαρούν τον καλοκαιρινό ήλιο!

parti ston kipo

Όσο για το φαγητό, μην φοβάστε μην λερωθούν αφού μπορεί απλώς να ξεπλυθούν στην πισίνα: Τηγανητό κοτόπουλο, σφολιάτες, πίτσες, πατατάκια, χοτ ντογκς, κορν ντογκς κ.α.

Πάρτυ τσίρκου

Για ένα πάρτι με θέμα το τσίρκο, σερβίρετε ποπ κορν και καραμέλες σε σχήμα μπαστουνιού. Ζωγραφίστε τα παιδιά σαν κλόουν ή μοιράστε μάσκες ζώων. Στήστε μια σκηνή και βάλτε τα παιδιά να κάνουν απλά κόλπα τσίρκου, όπως να πηδούν και να βγαίνουν από χούλα χουπ, να περπατούν σε ένα «σχοινί» (ένα σχοινί στο έδαφος) και πολλές τούμπες.

Προσλάβετε έναν μάγο ή έναν ταχυδακτυλουργό, ή έναν κλόουν, εάν μπορείτε να βρείτε έναν που δεν θα προκαλεί μακροπρόθεσμο φόβο στους καλεσμένους σας για τους κλόουν.

Με πληροφορίες από: cafemom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved