Καλοκαιρινό παιδικό πάρτι: Έξυπνες ιδέες να το οργανώσετε

Οργανώστε ένα καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων στο παιδί σας που θα του μείνει αξέχαστο.

Καλοκαιρινό παιδικό πάρτι: Έξυπνες ιδέες να το οργανώσετε

Λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία και ξεκινήσουν οι διακοπές, είναι ευκαιρία να οργανώσετε ένα παιδικό καλοκαιρινό πάρτι, τηρώντας πάντα τα απαιτούμενα μέτρα.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει το παιδί σας τα γενέθλιά του ( αν συμπίπτουν ακόμα καλύτερα). Δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε μια γιορτή καλώντας τους πιο στενούς φίλους του σε έναν ανοιχτό χώρο, τον οποίο θα έχετε διακοσμήσει ανάλογα με το θέμα του πάρτι.

Χώρος παιδικού πάρτι


https://www.instagram.com/p/CPziQmGjjHB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χώρος που θα διοργανώσετε το πάρτι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Λόγω κορονοϊού καλό είναι να αποφύγετε τους κλειστούς χώρους και να προτιμήσετε έναν κήπο ( αν έχετε), ένα πάρκο, μια παιδική χαρά. Εμείς θα σας προτείναμε τον Βοτανικό κήπο όπου πρόσφατα γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Θέμα πάρτι


https://www.instagram.com/p/CBBdXCDgLrQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλοκαίρι είναι, οπότε πιθανόν να θέλετε να επιλέξετε ένα θέμα ανάλογο με θάλασσα, γοργόνες, καραβάκια, κοχύλια, κ.ο.κ.Αν το παιδί είναι μεγαλύτερο μπορεί να θέλει περισσότερα μπαλόνια σε διάφορα σχέδια κι έναν πρωτότυπο μπουφέ.

Μπουφές


https://www.instagram.com/p/B1uEbucgVbq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τον παιδικό μπουφέ ετοιμάστε νόστιμα μεζεδάκια, finger foods, μπόμπες, pizza rolls και γενικά οτιδήποτε δεν έχει σάλτσες ή κρέμες. Ατομικά πιατάκια και μπουκάλια ( αποφύγετε τα πλαστικά ποτηράκια λόγω κορονοϊού), αντισυπητικά και υγρά μαντηλάκια δεν πρέπει να λείπουν από το πάρτι.

Λαχταριστές συνταγές που θα ξετρελάνουν τα παιδιά

Αναμνηστικά δώρα


https://www.instagram.com/p/CPWL8GuATum/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είθισται σε κάθε πάρτι να δίνονται αναμνηστικά δωράκια. Μπορεί να είναι κάτι συμβολικό ( σαπουνόφουσκες) ή κάτι πιο προσωπικό ( καπέλα, παντοφλάκια, βιβλίο).

Τούρτα


https://www.instagram.com/p/CP03nxMoazd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για το τέλος αφήσαμε την τούρτα.Προφανώς η τούρτα παγωτό είναι μια δελεαστική επιλογή, ωστόσο δεν προσφέρεται ειδικά αν υπάρχουν πολλά παιδάκια. Λιώνει γρήγορα, πέφτει από το πιατάκι, και φυσικά δεν μπορεί να μείνει πολύ ώρα εκτός ψυγείου.Επιλέξτε λοιπόν μια ελαφριά στη γεύση τούρτα και …μεγαλουργήστε στη διακόσμηση.

Δέκα πρωτότυπες τούρτες γενεθλίων για καλοκαιρινά πάρτι

Το καλοκαίτι οι επιλογές για ένα παιδικό πάρτι είναι περισσότερες και αρκετά οικονομικές. 'Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι το παιδί σας δεν χρειάζεται πολλά για να περάσει καλά.Οπότε τολμήστε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved