Καλεσμένη σε παιδικό πάρτι; Δώρα της τελευταίας στιγμής

  • Όταν οι ενήλικες διασκεδάζουν στα παιδικά πάρτι
  • Προτάσεις δώρων της τελευταίας στιγμής
Καλεσμένη σε παιδικό πάρτι; Δώρα της τελευταίας στιγμής

Σε αντίθεση με τη γνώμη που έχουν κάποιες μαμάδες, τα παιδικά πάρτι γενεθλίων είναι πολύ διασκεδαστικά — για το παιδί που γιορτάζει και για εμάς τους υπόλοιπους, φυσικά. Και ποιος δεν θέλει μια δικαιολογία για να ξεφύγει λίγο από το διατροφικό του πρόγραμμα ή να πιει μια μπυρίτσα με φίλους... Όταν δε είσαι γονιός; Τα πάρτι είναι ακόμη πιο διασκεδαστικά μιας και σημαίνει ότι κάποιος θα παρέχει "δωρεάν φύλαξη" και απασχόληση των παιδιών για να απολαύσεις λίγο φαγάκι και ένα ποτό, χωρίς γκίνια και τρέξιμο.

Στο παιδικό πάρτι όμως, δεν μπορείς να εμφανιστείς με άδεια χέρια. Αν λοιπόν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που είσαι πολυάσχολη και δεν έχεις καθόλου χρόνο για να αγοράσεις δώρο με την ησυχία σου ή ξεχάστηκες τέλος πάντων και δεν θυμόσουν ότι το Σάββατο ο Κωστάκης έχει το πάρτι του και ο γιος σου διακαώς θέλει να πάει δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα δώρα της τελευταίας στιγμής που θα σου προτείνουμε παρακάτω.

Ευτυχώς, τα παιδιά είναι παιδιά και υπάρχουν μερικά πράγματα που τους αρέσουν (ΟΚ, τουλάχιστον αυτό ισχύει για τα περισσότερα παιδιά).

Βραδιά ταινίας σε κουτί

paidikes kai oikogeneiakes tainies

Αυτό είναι ένα δημιουργικό και άκρως διασκεδαστικό δώρο… και είναι αρκετά εύκολο να το φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά. Αγοράστε διαδικτυακά εισιτήρια για τον κινηματογράφο με ανοιχτή ημερομηνία ή μερικά φλασάκια με παιδικές και οικογενειακές ταινίες σε ένα κουτί. Γεμίστε το κουτί με συσκευασίες από popcorn, πατατάκια, ζαχαρωτά, σοκολάτες, γυαλιά 3D. Φροντίστε να συμπεριλάβετε λιχουδιές για όλη την οικογένεια.

Εισιτήρια για το ζωολογικό πάρκο


https://www.instagram.com/p/CeCOVkNNeo4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα παιδί που δεν του αρέσει να πηγαίνει στο ζωολογικό πάρκο - είτε για να δει τα ζώα, είτε να φάει τα σνακ ή και τα δύο. Η αγορά εισιτηρίων για τον ζωολογικό κήπο είναι ένα καταπληκτικό δώρο για το παιδί και όλη την οικογένειά του. Αν δεν προλαβαίνετε να πάτε να αγοράσετε μια δωροκάρτα, δεν έχετε παρά να αγοράσετε online τα εισιτήρια και να τα εκτυπώσετε.

Επιτραπέζιο παιχνίδι


https://www.instagram.com/p/CFM61frDkUP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα επιτραπέζια παιχνίδια, ποτέ δεν είναι αρκετά για ένα παιδί. Οπότε μία ακόμη προσθήκη στη συλλογή του δεν είναι κακή ιδέα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει κάρτα αλλαγής σε περίπτωση που το παιδί έχει το επιτραπέζιο που διαλέξατε για να το αλλάξει.

Δωροκάρτες

doro kartes

Δεδομένου ότι τα παιδιά δεν εργάζονται και δεν κερδίζουν τα δικά τους χρήματα, μπορείτε να τους χαρίσετε μια δωροκάρτα, για να αγοράσουν ό,τι θέλουν. Είτε από ένα αθλητικό κατάστημα, είτε από ένα κατάστημα παιχνιδιών, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και μόνο με την ιδέα ότι έχουν δικά τους χρήματα που μπορούν να τα ξοδέψουν όπου εκείνα θέλουν.

Καλάθι για παιχνίδια στην μπανιέρα

dora gia paidia

Αυτό το καλάθι είναι διασκεδαστικό και όλοι θα θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Αν τα παιδιά είναι μικρά γεμίστε το καλάθι με βρεφικά σαπουνάκια και πλαστικά παιχνίδια και βιβλία. Αν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα, αγοράστε bath bombs, αρωματικά αφρόλουτρα και άλλα διασκεδαστικά πράγματα που μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved