Πέντε αυτοσχέδια παιχνίδια με μαγνήτες για τα παιδιά

Τα παιδιά θα τα λατρέψουν.

Πέντε αυτοσχέδια παιχνίδια με μαγνήτες για τα παιδιά

Η καραντίνα συνεχίζεται και μικροί-μεγάλοι εξακολουθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο εντός σπιτιού. Τα παιδιά έχουν βαρεθεί να κάνουν συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες δραστηριότητες και είναι απόλυτα λογικό.

Και σε αυτό το lockdown, καθημερινά μοιραζόμαστε μαζί σας ιδέες για χειροτεχνίες, πειράματα και άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά στο σπίτι για να μην ξεμείνετε ποτέ από εναλλακτικές.

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας ακόμα μία ιδέα που σίγουρα θα ενθουσιάσει εσάς και τα μικρά σας: αυτοσχέδια παιχνίδια με μαγνήτες! Τα μαγνητάκια τα λατρεύαμε κι εμείς σαν παιδιά και χρησιμοποιώντας τα μπορούμε να φτιάξουμε εντυπωσιακές κατασκευές και παιχνίδια.

Ο Surgei, ένας μπαμπάς δύο παιδιών και ιδρυτής του καναλιού The Dad Lab στο YouTube, μας δείχνει σε ένα οκτάλεπτο βίντεο πέντε διασκεδαστικά αυτοσχέδια παιχνίδια με μαγνήτες που μπορούμε πολύ εύκολα να κάνουμε κι εμείς στο σπίτι. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν πολύ και θα ανακαλύψουν τις ιδιότητες του μαγνήτη με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Δείτε τα αυτοσχέδια παιχνίδι με μαγνήτη στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved