Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ιδέες για να περάσετε ένα δημιουργικό και γεμάτο Σαββατοκύριακο με τα παιδιά.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο;

Μία ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές όπου και όπως μπορούν. Ατελείωτο παιχνίδι εντός και εκτός σπιτιού, μπάνια στη θάλασσα και κατασκευές είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που γεμίζουν πλέον την καθημερινότητά τους.

Ένα γεμάτο και ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, το τελευταίο του Ιουλίου, είναι μπροστά σας και είναι ευκαιρία να περάσετε και μαζί δημιουργικό και ευχάριστο χρόνο. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε παρέα;

Φτιάξτε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πλαστικό μπουκάλι και μαγνήτη
Μία DIY κατασκευή που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα τα κάνει να ανακαλύψουν τον μαγνητισμό. Δείτε εδώ τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Διασκεδαστικά παιχνίδια με παγάκια για τα παιδιά
Τρεις ενδιαφέρουσες και δροσιστικές δραστηριότητες με παγάκια που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι. Δείτε εδώ τις προτάσεις μας. Αυτό το Σαββατοκύριακο που ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στα ύψη, είναι η ιδανική αφορμή για να τις δοκιμάσετε.

Πείραμα με νερό και λάδι
Τα παιδιά λατρεύουν να ανακαλύπτουν νέα πράγματα και τα πειράματα είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να το κάνουν. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε ένα εύκολο πείραμα στο σπίτι με υλικά που σίγουρα έχετε, Δημιουργήστε τα δικά σας «Πυροτεχνήματα» κάτω από το νερό και εντυπωσιάστε τα μικρά σας.

Ζωγραφίστε παρέα
Η ζωγραφική είναι μία αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών όλων των ηλικιών. Από τη στιγμή που την ανακαλύπτουν, λατρεύουν να γεμίζουν μία λευκή κόλλα χαρτί με κάθε λογής χρώματα και σχέδια που θα σκαρφιστούν. Δείτε εδώ tips που μπορούν να καθοδηγήσουν το παιδί σας ώστε να δημιουργήσει απίθανες ζωγραφιές, όπως ζωάκια, δέντρα, φυτά και πολλά ακόμη σχέδια.

Πείραμα με αυτό
Αυτό το Σαββατοκύριακο σας προτείνουμε ένα ακόμα πείραμα εκτός από αυτό που αναφέρουμε παραπάνω. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε ένα εντυπωσιακό κόλπο χρησιμοποιώντας ένα βραστό αυγό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved