Θερινό σινεμά στο σπίτι - Πώς θα το οργανώσετε

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό! Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι διασκεδαστικό.

Θερινό σινεμά στο σπίτι - Πώς θα το οργανώσετε
Instagram @_jackieblack_

Υπάρχουν τόσες όμορφες ιδέες για να κάνετε ξεχωριστά πράγματα με τα παιδιά σας και μια από αυτές είναι και το θερινό σινεμά στο σπίτι.

Όχι, η πρότασή μας δεν είναι να βάλετε μια ταινία στην τηλεόραση, να ψήσετε ποπ κορν και να περάσετε τη μέρα. Η πρότασή μας είναι να φτιάξετε ένα θερινό σινεμά στο σπίτι σας και να απολαύσετε μια ταινία στην αυλή ή το μπαλκόνι σας.

Εμείς βρήκαμε πολλές ιδέες στο διαδίκτυο και θα σας τις παρουσιάσουμε αμέσως. Εσάς το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολήσει είναι ποια ταινία θα δείτε.

Πού θα δείτε την ταινία;


https://www.instagram.com/p/CCQsEDrAk26/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν έχετε μπαλκόνι, μπορείτε να δείτε την ταινία επάνω στον πανί της τέντας. Αν πάλι η τέντα δεν σας αρέσει σαν ιδέα, ο λευκός τοίχος θα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά. Αν πάλι δεν έχετε σκοπό να βάλετε προτζέκτορα, απλά βγάλτε την τηλεόραση έξω και ετοιμάστε τον χώρο.

Διακοσμήστε τον χώρο


https://www.instagram.com/p/CCKNcgWBU4J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στρώστε παπλωματάκια ή τοποθετήστε μαξιλάρια στο έδαφος. Βάλτε μικρά τραπεζάκια ή καφάσια ή δίσκους που θα έχουν επάνω όλα όσα θα χρειαστείτε για να πιείτε και να φάτε. Μην ξεχάσετε να βάλετε φωτάκια ή κεράκια ή να ανάψετε φαναράκια για να κάνετε ακόμη πιο παραμυθένιο τον χώρο σας.

Φτιάξτε σνακ


https://www.instagram.com/p/CCR4rfEDbuT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να δείτε μια ταινία χρειάζεται οπωσδήποτε να έχετε έτοιμα σνακ που θα συνοδέψουν την βραδιά που θα ετοιμάσετε. Ψήστε ποπ κορν, φτιάξτε σπιτικές πίτσες, κοτομπουκιές και τηγανιτές πατάτες.

Ώρα για ροφήματα

Σίγουρα το νεράκι θα χρειαστεί αλλά βραδιά θερινού σινεμά χωρίς κάτι νόστιμο και δροσιστικό, δεν γίνεται. Φτιάξτε δροσιστικά κοκτέιλ ειδικά για τα παιδιά σας.


https://www.instagram.com/p/CCJyob5JYDp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μερικά cocktails που βρήκαμε στο διαδίκτυο:

  • Muppet Mix: 3 κούπες πουρέ καρπουζιού + 2 κούπες χυμό από μήλο και φράουλα
  • Tangled Tonic: 2 χυμό ροδιού + 2 κούπες χυμό σταφυλιού
  • Fantasia Fusion: 5 κούπες χυμό ανανά + 1/4 cup κρέμα καρύδας

Διαλέξτε ρόφημα, βάλτε τα υλικά σε μπλέντερ και χτυπήστε καλά. Βάλτε τα ροφήματα σε κανάτες ή απ' ευθείας σε ατομικά ποτήρια.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να εφαρμόσουμε αρκετά από τα παραπάνω και να περάσουμε μια βραδιά στο δικό μας θερινό σινεμά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved