Chrissy Teigen-John Legend: Διοργάνωσαν ένα απίστευτο πάρτι με ερπετά για τον γιο τους, Miles

O γιος του John Legend και της Chrissy Teigen έγινε δύο ετών και οι φωτογραφίες από το πάρτι του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για έναν απίστευτο λόγο.

Chrissy Teigen-John Legend: Διοργάνωσαν ένα απίστευτο πάρτι με ερπετά για τον γιο τους, Miles

Ο Miles είναι ο μικρότερος γιος του ζευγαριού. Οι δυο τους έχουν ακόμη μια κόρη τη Luna που είναι εξίσου «διάσημη» στα social media.

Ολόκληρο το όνομά του είναι Miles Theodore Stephens και γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 2018. Με τα καμώματά του ο μικρούλης δεν τρελαίνει μόνο την οικογένειά του αλλά και τους fan των διάσημων γονιών του.

Όπως για παράδειγμα τους τρέλανε, μόλις είδαν το δώρο που ζήτησε από τους γονείς του. Έναν μικρό γενειοφόρο δράκο – Bearded Dragon.

Μάλλον ο μικρός έχει αδυναμία στα ερπετά γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται τα ερπετά που υπήρχαν στο πάρτι του. Φίδια, και τεράστιες σαύρες ήταν μερικά από αυτά που είδαμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Chrissy Teigen στον προσωπικό της λογαριασμό.


https://www.instagram.com/p/CATJ5pfJpmB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και το θέμα του πάρτυ ήταν ο Elmo (αγαπημένος ήρωας του μικρού) από την παιδική σειρά Sesame Street, τα ερπετά έκαναν μια guest εμφάνιση μιας και δεν τα φοβάται.

Έχοντας καλεσμένους μόνο λίγους φίλους και συγγενείς (μην ξεχνάτε και τα ερπετά) ο μικρός γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του και όπως φαίνεται το απόλαυσε. Μάλιστα είχε και δύο απολαυστικές τούρτες.


https://www.instagram.com/p/CAS9P-NJ4tY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved