«Τι χρώμα να βάψω το παιδικό δωμάτιο;» - 6 χρώματα για ένα ήρεμο μωρό (pics)

Μετράτε αντίστροφα για να υποδεχτείτε το μωράκι σας και πρέπει σιγά σιγά να ετομάσετε το παιδικό δωμάτιο; Η επιλογή χρώματος, είναι η αρχή!

«Τι χρώμα να βάψω το παιδικό δωμάτιο;» - 6 χρώματα για ένα ήρεμο μωρό (pics)

Τους πρώτους μήνες της ζωής του, το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που το μωρό σας θα περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας του.

Για αυτόν το λόγο πρέπει να το ετοιμάσετε με προσοχή λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμα και οι λεπτομέρειες έχουν σημασία και επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη διάθεση του μωρού.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε το παιδικό δωμάτιο, είναι το χρώμα. Τι χρώμα θα βάψετε τους τοίχους, ποιο χρώμα θα διαλέξετε για τα έπιπλα και ποιο για τα διάφορα διακοσμητικά;

Το χρώμα, σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση του μωρού. Εάν λοιπόν θέλετε το μωράκι σας να είναι ήρεμο, δείτε την gallery που ακολουθεί και διαλέξετε ένα από τα χρώματα που σας προτείνουμε!

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved