Jessica Alba: Μας ξεναγεί με τα παιδιά της στο νέο εντυπωσιακό σπίτι της - Θα πάθετε πλάκα! (vid)

H Jessica Alba ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της και μας ξεναγεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Jessica Alba: Μας ξεναγεί με τα παιδιά της στο νέο εντυπωσιακό σπίτι της - Θα πάθετε πλάκα! (vid)

Είναι κούκλα, επιτυχημένη επιχειρηματίας και ηθοποιός, στοργική μαμά και υπέροχη σύζυγος. Για πολλούς η Jessica Alba είναι πρότυπο γυναίκας!

Τη γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε. Το Dark Angel, το Sin City και το Into the blue ήταν από τις πρώτες της ταινίες που την έκαναν γνωστή παγκοσμίως.

Το 2004 η ηθοποιός γνώρισε τον σύζυγό της Cash Warren και το 2008 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίγους μήνες μετά τον γάμο, τον Ιούνιου του 2008 γεννήθηκε η κόρη τους Heaven και τρία χρόνια αργότερα γεννήθηκε και η μικρή Ηonor.

jessica alba 2

Το 2011 η διάσημη σταρ κάνει στροφή στην καριέρα της και ιδρύει την εταιρεία Honest, η οποία έχει προϊόντα για μωρά, μαμάδες αλλά και γενικά για όλες τις γυναίκες. Η εταιρεία πάει κάθε χρόνο και καλύτερα και καθημερινά η Jessica Alba μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη νέα της επαγγελματική καθημερινότητα.

Η ηθοποιός και ο Cash Warren είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια παγκοσμίως και ο τύπος απαθανατίζει την κάθε τους εμφάνιση! Το 2017 η Jessica Alba προς έκπληξη όλων ανακοίνωσε με μία φωτογραφία ότι είναι και πάλι έγκυος!



Ο Hayesie Boo γεννήθηκε τέλη του 2017 και λίγους μήνες μετά, η οικογένεια μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Στο παρακάτω video η Jessica Alba ανοίγει με τον γιο της αγκαλιά και τις κόρες της από δίπλα, ανοίγει τις πόρτες του σπιτιού της και μας ξεναγεί σε όλα τα δωμάτια!

Το γούστο της γνωρίζαμε έτσι και αλλιώς ότι είναι φανταστικό και βλέποντας τη διακόσμηση απλά το επιβεβαιώσαμε! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved