Ετοιμάζετε baby shower; Επτά DIY tips που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! (vid)

Ετοιμάζετε baby shower πάρτι για εσάς ή κάποια μέλλουσα μαμά φίλη σας; Δείτε 7 πανεύκολα DIY tips που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες!

Ετοιμάζετε baby shower; Επτά DIY tips που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! (vid)

Το baby shower είναι ένα trend των τελευταίων ετών το οποίο συναντάμε όλο και πιο συχνά γύρω μας! Συνηθίζεται να διοργανώνεται από τις φίλες της μέλλουσας μαμάς, χωρίς εκείνη να γνωρίζει το πότε και που θα γίνει και χωρίς να ασχολείται στο ελάχιστο με τη διακόσμηση, τα δώρα και οτιδήποτε άλλο υπάρχει.

Βέβαια, κάποεις μέλλουσα μαμά συμμετέχουν και εκείνες στη διοργάνωση του baby shower πάρτι του, αλλά όπως και να έχει σημασία έχει το αποτέλεσμα, δηλαδή εκείνες οι στιγμές γιορτήτς του επικείμενου ερχομού του μωρού!

Το baby shower πάρτι συνήθως γίνεται τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, οπού ή μέλλουσα μαμά έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία για τον τεκετό και το φύλο του μωρού είναι γνωστό. Αυτό το οποιο περιλαμβάνει είναι διακοσμητικά, μπουφέ κυρίς με γλυκά και φυσικά τούρτα και δώρα για το μωρό και τη μέλλουσα μαμά!

Είτε είστε φιλη της εγκυμονούσας και θέλετε να της ετοιμάσετε ένα αξέχαστο baby shower πάρτι, είτε είστε μέλλουσα μαμά και θέλετε να συμβάλλετε και η ίδια στη διοργάνωση του baby shower πάρτι σας, βρήκαμε 7 DIY tips που είναι πανεύκολα και μπροείτε να ετοιμάσετε με ελάχιστο κόστος και προσπάθεια.

Δείτε τα εφτά DIY tips στο παρακάτω βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved