Michael Douglas: Δείτε το σπίτι που προσπαθεί να πουλήσει εδώ και χρόνια στη Μαγιόρκα (pics+vid)

Διαφημίζει μάλιστα ο ίδιος το σπίτι του.

Michael Douglas: Δείτε το σπίτι που προσπαθεί να πουλήσει εδώ και χρόνια στη Μαγιόρκα (pics+vid)

Ο Michael Douglas μαζί με την σύζυγό του Catherine Zeta-Jones, διαθέτουν διάφορα ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική.

Ένα από αυτά βρίσκεται στη Μαγιόρκα στην Ισπανία. Το συγκεκριμένο ακίνητο ο διάσημος ηθοποιός το αγόρασε το 1990. Είχε επισκεφτεί το νησί και εντυπωσιάστηκε με την ομορφιά του και ακόμα περισσότερο με το κτήμα “ S’ Estaca” με τα επτά χωριστά κτίρια.

Όπως ακούγεται να λέει ο ηθοποιός στο διαφημιστικό βίντεο, όταν πρωτοείδε το κτήμα, μαγεύτηκε από το τοπίο και το αγόρασε αμέσως έναντι 3, 5 εκατ. δολαρίων.



Μέχρι σήμερα, ο Michael Douglas κατά τα λεγόμενά του, έχει δαπανήσει πολλά χρήματα προκειμένου να εκσυγχρονίσει και να αναδιαμορφώσει το κτήμα, ώστε να είναι άνετο και πλήρως λειτουργικό.

Το συγκρότημα, διαθέτει μεταξύ άλλων, πέντε ξεχωριστά διαμερίσματα με 11 κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια, πισίνα ( φυσικά) καθώς κι έναν ελαιώνα αλλά και αμπελώνα.

Η κατοικία πωλείται έναντι 32,38 εκατ. δολ. από το μεσιτικό γραφείο Engel & Volkers. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής ηθοποιός έχει βάλει πωλητήριο για το συγκεκριμένο σπίτι. Και το 2014 είχε επιχειρήσει να το πουλήσει προς 60 εκατ. δολ. χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Πάρτε μια γεύση από το σπίτι του ηθοποιού στη Μαγιόρκα στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή:www.mansionglobal.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved