Παιδικό δωμάτιο με θέμα το αεροπλάνο - Ιδέες διακόσμησης που θα σας απογειώσουν! (pics)

Αν το αγόρι σας αγαπάει τα αεροπλάνα δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιό του.

Παιδικό δωμάτιο με θέμα το αεροπλάνο - Ιδέες διακόσμησης που θα σας απογειώσουν! (pics)

Ένα αρκετά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον θέμα για την κρεβατοκάμαρα του αγοριού (από τη βρεφική – νηπιακή έως και την εφηβική ηλικία) που είναι σίγουρα παιδαγωγικό, διασκεδαστικό και περιπετειώδες είναι και το αεροπλάνο. Εάν το παιδί σας διαθέτει ένα περιπετειώδες πνεύμα και θέλετε να το ενθαρρύνετε η διακόσμηση εμπνευσμένη από το αεροπλάνο ενδείκνυται.

Οι αδελφοί Ράιτ εφηύραν και πέταξαν το πρώτο αεροπλάνο το 1903, και αναγνωρίστηκαν ως «οι πρώτοι που πραγματοποίησαν μια σταθερή και ελεγχόμενη πτήση με δύναμη βαρύτερη του αέρα». Κατασκεύασαν το αεροπλάνο πάνω στα σχέδια του Τζορτζ Κέιλι που χρονολογούνται από το 1799, όταν αυτός όρισε την έννοια του σύγχρονου αεροπλάνου (και αργότερα κατασκεύασε και πέταξε μοντέλα αεροσκαφών και επιβατικά ανεμοπλάνα με επιτυχία. Υπάρχουν αεροπλάνα σε διάφορα είδη μεγεθών, σχεδίων, και διάταξης πτερύγων. Το ευρύ φάσμα χρήσης των αεροπλάνων περιλαμβάνει την αναψυχή, τη μεταφορά αγαθών και ανθρώπων, τον στρατό και την έρευνα.

Το υπνοδωμάτιο με θέμα το αεροπλάνο μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί στην κρεβατοκάμαρα του παιδιού μέσω ταπετσαριών, διακοσμητικών παιχνιδιών αεροπλάνων, κλινοσκεπασμάτων με μοτίβα αεροπλάνων κλπ.

Δείτε στην gallery ιδέες διακόσμησης με αεροπλάνα και επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #airplaneroom

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved