Μαυροπίνακας: Φτιάξτε μια γωνιά έκφρασης και δημιουργίας στο παιδικό δωμάτιο (pics)

Η βαφή με χρώμα μαυροπίνακα στο παιδικό δωμάτιο είναι μια καλή λύση ώστε να δημιουργήσετε ένα χώρο έκφρασης και διασκέδασης για τα παιδιά.

Μαυροπίνακας: Φτιάξτε μια γωνιά έκφρασης και δημιουργίας στο παιδικό δωμάτιο (pics)

Τα παιδιά θα μείνουν πολύ ευχαριστημένα αν δημιουργήστε μια γωνιά στο δωμάτιό τους όπου μπορούν να ζωγραφίσουν άφοβα. Συν, ότι αν έχουν τη τάση να ζωγραφίζουν σε όποιο τοίχο του σπιτιού βρουν, αυτή η ιδέα θα είναι κάτι που θα… περιορίσει τη «δημιουργικότητά» τους σε συγκεκριμέν σημείο. Βάψτε έναν ολόκληρο τοίχο ή ένα μέρος του με χρώμα μαυροπίνακα. Σχεδιάστε επάνω σε αυτόν ένα θέμα, αγαπημένο των παιδιών, γράψτε διάφορα εκπαιδευτικά, αξιών κ.λπ. μηνύματα για τα παιδιά σας ή απλώς δώστε τους μια κιμωλία και αφήστε τα να εκφραστούν ελεύθερα.

Αν επιλέξετε το μαύρο χρώμα φροντίστε τα υπόλοιπα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στο δωμάτιο να είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις. Δώστε στα παιδιά χρωματιστές κιμωλίες. Βάψτε την επιφάνεια ενός τραπεζιού, ράφια, ντουλάπια ή συρτάρια στο χρώμα του μαυροπίνακα και ζωγραφίστε διάφορα διακοσμητικά μοτίβα.

Παίξτε «σχολείο», ζωγραφίστε ένα ημερολόγιο, σημειώστε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των παιδιών, ζωγραφίστε έναν χάρτη ή τα μνημεία από τις περιοχές που έχετε ταξιδέψει μαζί με τα παιδιά, γράψτε μηνύματα αγάπης στα παιδιά σας... Αυτοί είναι μερικοί ακόμα δημιουργικοί τρόποι που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον μαυροπίνακα του παιδικού δωματίου.

Δείτε μερικές ιδέες διακόσμησης με χρώμα μαυροπίνακα στην gallery.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #chalkboardwall

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved