Πάρτι για εφήβους με θέμα το Instagram (pics)

Τελικά δεν μπορέσατε να το αποφύγετε και το παιδί σας δημιούργησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πάρτι για εφήβους με θέμα το Instagram (pics)

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας σε ένα τεχνολογικά εξελιγμένο περιβάλλον. Τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουν να χρησιμοποιούν tablets και κινητά. Στα χρόνια της προεφηβείας και της εφηβείας ζητάνε όλο και πιο πιεστικά να δημιουργήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς στα social media, αφού έχουν όλοι οι άλλοι φίλοι τους.

Βάζοντας τους σωστούς όρους και όρια, γνωρίζοντας τους κωδικούς και παρακολουθώντας τη δραστηριότητα του παιδιού σε αυτά οι περισσότεροι γονείς επιτρέπουν τελικά στα παιδιά να δημιουργήσουν προφίλ και στο Instagram.

Ως μέρος της καθημερινότητας των εφήβων το Instagram θα μπορούσε να αποτελούσε ένα πρωτότυπο και διαφορετικό είδος πάρτι για να γιορτάσει το παιδί του τα γενέθλιά του. Έτσι κι αλλιώς ένα βασικό σημείο στην επικοινωνία μας με τα παιδιά την περίοδο της εφηβείας είναι η αποδοχή και η κατανόηση από τους γονείς της δικής τους εποχής και των δικών τους επιθυμιών.

Φωτογραφικές μηχανές, το λογότυπο του Μέσου, αλλά και οι καρδούλες – τα Likes - μπορούν να διακοσμήσουν την τούρτα και τα γλυκά σας, τον χώρο του πάρτι.

Δείτε στην gallery ιδέες διακόσμησης.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #instagramparty

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved