Προσκλήσεις για παιδικό πάρτι: Σας έχουμε είκοσι πρωτότυπες ιδέες (pics)

Αυτές τις προσκλήσεις για παιδικό πάρτι μπορείτε να τις φτιάξετε και μόνοι σας.

Προσκλήσεις για παιδικό πάρτι: Σας έχουμε είκοσι πρωτότυπες ιδέες (pics)

Μπορεί η επιλογή του χώρου, της τούρτας και του στολισμού να είναι αυτά που συνήθως απασχολούν τους γονείς όταν προγραμματίζουν ένα παιδικό πάρτι, όμως και οι προσκλήσεις είναι εξίσου σημαντικές.

Αρχικά, αν έχετε αποφασίσει ότι πάρτι θα είναι θεματικό τότε γνωρίζετε ευθύς εξαρχής πώς πρέπει να είναι οι προσκλήσεις που θα τυπώσετε ή θα φτιάξετε μόνοι σας.

Αρκετοί γονείς επιλέγουν να τη στείλουν ηλεκτρονικά ή χρησιμοποιούν τις προσκλήσεις από τον παιδότοπο που διοργανώνουν το πάρτι. Σίγουρα είναι μια πρακτική και εύκολη λύση, ειδικά για όσους γονείς είτε δεν έχουν χρόνο να ψάξουν για κάτι περισσότερο είτε γιατί είναι ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη επιλογή.

Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία εκείνη που θέλουν τα πάντα να περάσουν από τα χεράκια σας, τότε οι ιδέες που σας παρουσιάζουμε για προσκλήσεις πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν πολύ.

Οι προσκλήσεις μπορεί να είναι ουδέτερες χωρίς κάποιο θέμα ή να είναι «εναρμονισμένες» με το θεματικό πάρτι (πριγκίπισσες, αυτοκινητάκια, ήρωες της Disney, κ.ο.κ.). Επίσης, μπορεί να ταιριάζουν με το χώρο που θα γίνει: σε αυλή, κοντά σε πισίνα, στο χωριό, η σε παραθαλάσσιο μέρος.

Ιδέες υπάρχουν πολλές, για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια.

Δείτε ποια θα επιλέξετε για το πάρτι του παιδιού σας στη gallery που ακολουθεί.

Photo: Instagram (#kidspartyinvitations)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved