Παιδικό πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους - Σας έχουμε απίθανες ιδέες (pics)

Οργανώστε το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας με θέμα τους δεινόσαυρους.

Παιδικό πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους - Σας  έχουμε απίθανες ιδέες (pics)

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί γιατί αρέσουν στα παιδιά οι δεινόσαυροι; Σύμφωνα με έρευνες, ο λόγος που δεινόσαυροι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί, κυρίως στα αγόρια, είναι λόγω της δύναμής τους! Βλέποντάς τους νιώθουν και τα ίδια πιο δυνατά.

Γι’ αυτό και δεν τους είναι αρκετό να παίζουν μόνο με δεινόσαυρους παιχνίδια, αλλά θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα για εκείνους. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι δεινόσαυροι είναι πιο δημοφιλείς στα αγόρια, μετά τα αυτοκινητάκια και τα αεροπλάνα.

Επίσης, άλλη μελέτη, διαπίστωσε ότι όσα παιδιά παίζουν και ασχολούνται με τους δεινόσαυρους, αναπτύσσουν καλύτερες ικανότητες επεξεργασίας πληροφοριών ενώ έχουν και καλύτερη μνήμη.

Αν λοιπόν και το δικό σας αγόρι θέλει να κάνει το πάρτι γενεθλίων του με θέμα τους δεινόσαυρους, μην αγχωθείτε γιατί έχετε πολλές επιλογές. Από τη διακόσμηση μέχρι την τούρτα και τα αναμνηστικά δώρα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί απίθανες ιδέες που ανακαλύψαμε στο Instagram και στο hashtag #dinosaurbirthdayparty για ένα μοναδικό πάρτι με δεινόσαυρους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved