Πασχαλινή διακόσμηση για το τζάκι

Πώς να διακοσμήσετε το τζάκι σας για το Πάσχα.

Μαργαρίτα Νικολάου
Πασχαλινή διακόσμηση για το τζάκι
Bigstock

Για να μπείτε σε γιορτινή διάθεση κάνοντας τις διακοπές του Πάσχα ακόμη καλύτερες, δεν έχετε παρά να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Ιδέες σας έχουμε δείξει πολλές και σήμερα ήρθε η στιγμή να σας δώσουμε ιδέες διακόσμησης του τζακιού σας.

Παστέλ χρώματα και συμβολικά διακοσμητικά στοιχεία που θυμίζουν Πάσχα, όπως κουνελάκια, αβγά μπορούν να δώσουν μια γιορτινή νότα στον χώρο του σαλονιού σας.

Θέλοντας να σας βοηθήσουμε, βρήκαμε όμορφες και on budget ιδέες πασχαλινής διακόσμησης.

Διαλέξτε χρώμα

Μπορεί να σας αρέσει η μονοχρωμία και αυτό δεν είναι κακό. Μπορεί για παράδειγμα να σας αρέσει το μοβ αλλά να σκέφτεστε πώς να συνδυάσετε το αγαπημένο σας χρώμα με το Πάσχα και όμως, υπάρχει τρόπος. Ξεκινήστε από μερικά μπουκέτα με λεβάντες που θα χρησιμοποιήσετε ως βασικό στοιχείο διακόσμησης ή ως συνοδευτικό.

#1

#2

#3

Διαλέξτε στεφάνι

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε πολλά διακοσμητικά για το τζάκι σας. Ακόμη και ένα απλό στεφάνι θα κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν πολλά στιλ για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς.

#1

#2

#3

Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι κομμάτι της άνοιξης και φυσικά του Πάσχα. Μπορείτε να γεμίσετε μικρά ή μεγάλα βάζα με τουλίπες, γυψοφύλη ή άλλα ανοιξιάτικα λουλούδια.

#1

#2

#3

Προσθέστε πασχαλινά διακοσμητικά και αξεσουάρ

Αν σας αρέσει η υπερβολή δεν έχετε παρά να υπερβάλλετε με τη διακόσμηση του τζακιού σας. Κουνελάκια, αβγά, κοτοπουλάκια, γιρλάντες. Όλα μπορείτε να τα βάλετε, το ένα δίπλα στο άλλο επάνω στο τζάκι σας. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε μερικά κεριά ενδιάμεσα ή φωτάκια.

#1

#2

#3

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved