Συνδυάζοντας το ροζ με το γκρι: 5 ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο

Σκοπεύετε να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας; Το ροζ και το γκρι δημιουργούν έναν ήρεμο και εκλεπτυσμένο συνδυασμό.

Συνδυάζοντας το ροζ με το γκρι: 5 ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο
Bigstock

Αν και οι γκρι εσωτερικοί χώροι ήταν πάντα μια δημοφιλής επιλογή για τα υπνοδωμάτια πολλών ανθρώπων, η ενσωμάτωση του ροζ προσθέτει ζεστασιά σε κάθε γκρι κρεβατοκάμαρα.

Αν θέλετε να βάψετε το υπνοδωμάτιό σας ροζ και σκοπεύετε να το διακοσμήσετε με γκρι έπιπλα, ο διεθνής brand ambassador του Farrow & Ball, Patrick O'Donnell, συνιστά να έχετε υπόψη τα παρακάτω όταν επιλέγετε την ροζ απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ενώ το ροζ έρχεται σε πολλές αποχρώσεις, από τις πιο απαλές αποχρώσεις όπως είναι αυτή του γύψου έως την υπερβολικά φωτεινή της τσιχλόφουσκας, επιλέξετε την πρώτη για χαλάρωση και ηρεμία

Η επιλογή ενός φρέσκου και απλού ροζ χρώματος όταν σχεδιάζετε την ανανέωση ενός χώρου, προτείνεται να είναι μια απόχρωση που γνωρίζετε ότι θα είναι διαχρονική ώστε να διακοσμείται εύκολα με κορνίζες , πίνακες αλλά και μοντέρνα έπιπλα.

Ομοίως, προσέχετε την απόχρωση του γκρι χρώματος καθώς ανάλογα με την δύναμή της μπορεί να επηρεάσει την ζεστασιά του χώρου. Επιλέξτε, λοιπόν, μια ανοιχτή γκρι απόχρωση για μία διακριτική και πολυτελή αίσθηση .

Εναλλακτικά, προσθέσετε απλώς μερικά ροζ ή γκρι έπιπλα στην αρχή, έτσι ώστε να πειραματιστείτε με τον χρωματικό συνδυασμό .

Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας ροζ-γκρι ιδέες κρεβατοκάμαρας :

#1

#2

#3#4#5

Πηγή: goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved