Καλοκαιρινή διακόσμηση: Ιδέες για όλο το σπίτι

Προτάσεις για ανάλαφρη, καλοκαιρινή, διακόσμηση.

Καλοκαιρινή διακόσμηση: Ιδέες για όλο το σπίτι

Ανανεώστε το σπίτι σας για το καλοκαίρι.

Bigstock

Μετά το μάζεμα των χαλιών και την αλλαγή ρούχων από χειμωνιάτικα σε καλοκαιρινά, ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε το σπίτι.

Δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές για μια πιο καλοκαιρινή διακόσμηση. Ξεκινήστε αλλάζοντας ριχτάρια στους καναπέδες και επιλέγοντας σε ανοιχτές αποχρώσεις (είναι σημαντικό να πλένονται στο πλυντήριο).

Συνεχίστε με τα διακοσμητικά μαξιλάρια . Στην αγορά μπορείτε να βρείτε θήκες και καλύμματα μαξιλαριών σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και τιμών. Ιδανικά συνδυάστε τα με τα ριχτάρια ώστε να υπάρχει αισθητική αρμονία.

https://www.instagram.com/p/CtHGLXuu7bw

Χρώματα

Όλες οι αποχρώσεις του λευκού, του μπλε και του πορτοκαλί είναι ιδανικές. Παίξτε με μαξιλάρια, μαξιλάρες, κεριά με κοχύλια, τασάκια με κοχύλια, ονειροπαγίδες και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας, που να παραπέμπει στα χρώματα του καλοκαιριού!

https://www.instagram.com/p/CtHoNJXJkR_

Διακόσμηση με λεμόνια

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο συνδεδεμένο με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τώρα είναι η εποχή τους και μπορείτε εκτός από σπιτικές λεμονάδες, γλυκά και δροσερές σαλάτες να τα αξιοποιήσετε και στη διακόσμηση της κουζίνας. Μπορείτε να τα βάλετε κάμποσα λεμόνια σε ένα γυάλινο, διάφανο βάζο ή σε μια φρουτιέρα. Μπορείτε επίσης, να αγοράσετε μία μικρή λεμονιά σε γλαστράκι και να τη βάλετε πάνω στο τραπέζι ή το πάσο.

https://www.instagram.com/p/CsCr3aituf7

Βότσαλα και κοχύλια

Βάλτε κοχύλια και βότσαλα σε διάφορα χρώματα μέσα σε πιατάκια ή βάζα και διακοσμήστε τα στο τραπεζάκι σας. Μία εναλλακτική minimal που θα προσδώσει στον χώρο χρώμα και θαλασσινό αέρα.

https://www.instagram.com/p/CtIcwiwNbOY

Ξύλινα φαναράκια

Αν έχετε παλιά ξύλινα φαναράκια μπορείτε να τα βάψετε σε λευκό χρώμα ή να τα περάσετε με φυσικό χρώμα και να τοποθετήσετε στη βεράντα , την μπαλκονόπορτα ή σε κάποια γωνιά του καθιστικού.

https://www.instagram.com/p/CtG_O-qLB-j
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved