Διακόσμηση κουζίνας: Tips και ιδέες για το καλοκαίρι

Πώς να ανανεώσετε τη διακόσμηση της κουζίνας σας το καλοκαίρι εύκολα και οικονομικά.

Διακόσμηση κουζίνας: Tips και ιδέες για το καλοκαίρι
Instagram / tinyandthehouse

Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, από το καθιστικό και το μπαλκόνι μέχρι την κουζίνα. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μία περιουσία. Με οικονομικές λύσεις μπορείτε να κάνετε αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανανεώσουν εκτός από τη διακόσμηση και τη διάθεσή σας.

Καλοκαιρινή διακόσμηση κουζίνας

Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο που περνάμε αρκετό χρόνο της μέρας και με τα παρακάτω tips μπορείτε να την ανανεώσετε ένεκα καλοκαιριού.

Διακόσμηση με λεμόνια

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο συνδεδεμένο με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τώρα είναι η εποχή τους και μπορείτε εκτός από σπιτικές λεμονάδες, γλυκά και δροσερές σαλάτες να τα αξιοποιήσετε και στη διακόσμηση της κουζίνας. Μπορείτε να τα βάλετε κάμποσα λεμόνια σε ένα γυάλινο, διάφανο βάζο ή σε μια φρουτιέρα. Μπορείτε επίσης, να αγοράσετε μία μικρή λεμονιά σε γλαστράκι και να τη βάλετε πάνω στο τραπέζι ή το πάσο.


https://www.instagram.com/p/CAVxOeuFMTZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ψάθινα καλάθια και διακοσμητικά

Το ψάθινο στοιχείο είναι συνώνυμο της καλοκαιρινής και της boho διακόσμησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψάθινα καλάθια για να αποθηκεύσετε ξηρά τρόφιμα ή ακόμα και μαγειρικά σκεύη.


https://www.instagram.com/p/CfdIM4totdt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλάξτε το χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν όλα τα ντουλάπια να βαφτούν, ένα όμως έχετε αυτή τη δυνατότητα το διαφορετικό χρώμα θα κάνει την κουζίνας τελείως διαφορετική. Για το καλοκαίρι οι top επιλογές είναι το λευκό και τα ανοιχτά παστέλ χρώματα.


https://www.instagram.com/p/CX4CzIFrAbl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυτά παντού

Βάλτε λουλούδια στο τραπέζι της κουζίνας, στον πάγκο ακόμα και πάνω στα ράφια ή τα ντουλάπια. Τα λουλούδια θα δώσουν στον χώρο μία αίσθηση φρεσκάδας, θα προσθέσουν χρώμα στο δωμάτιο και θα κάνουν τη διακόσμηση λίγο παραπάνω καλοκαιρινή.


https://www.instagram.com/p/CfBLy8MMPuo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διακοσμητικές πέτρες

Οι πέτρες σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη μπορούν να γίνουν όμορφα διακοσμητικά στοιχεία πάνω στο πάσο ή στο τραπέζι. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τα παιδιά να τις χρωματίσουν.

Βάλτε καλοκαιρινούς πίνακες

Οι πίνακες ζωγραφικής πάντα δίνουν έναν άλλο αέρα στον χώρο. Εάν έχετε ήδη μπορείτε να τους ανανεώσετε βάζοντας κάποιους πιο καλοκαιρινούς, ενδεχομένως με πιο καλοκαιρινά χρώματα. Εάν δεν έχετε είναι ευκαιρία να το κάνετε αυτήν την εποχή.


https://www.instagram.com/p/CfbjLwwO5O7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved