Παιδικό δωμάτιο για αγόρι και κορίτσι μαζί

Όταν τα αδέρφια μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο - Ιδέες διακόσμησης

Παιδικό δωμάτιο για αγόρι και κορίτσι μαζί

Αγόρι και κορίτσι μοιράζονται το ίδιο παιδικό δωμάτιο - Ιδέες διακόσμησης

Bigstock

Κάποια παιδιά έχουν εξολοκλήρου ένα δικό τους δωμάτιο και κάποια άλλα όχι. Πολλά παιδιά, αναγκάζονται να μοιραστούν το δωμάτιό τους. Και καλά αν είναι του ίδιου φύλου. Τι γίνεται όταν η οικογένεια έχει ένα αγόρι και ένα κορίτσι και πρέπει να μοιραστούν το δωμάτιο; Πώς μπορεί ένας γονιός να διακοσμήσει τον χώρο ώστε να είναι και τα δυο του παιδιά ευχαριστημένα;

Κι όμως υπάρχουν ωραίες ιδέες και μάλιστα τα παιδιά μπορούν να ζήσουν αρμονικά στο ίδιο δωμάτιο.

Κρεβάτι κουκέτα

https://www.instagram.com/p/B-4XcoEDNUV
https://www.instagram.com/p/CsUPLCTramW
https://www.instagram.com/p/CsYOB58yb-Y

Οι κουκέτες έχουν μερικά ξεχωριστά πλεονεκτήματα. Ένα: προσφέρουν μια αίσθηση ιδιωτικότητας. Δυο: ελευθερώνουν τετραγωνικά μέτρα στην κρεβατοκάμαρα, επιτρέποντας και στα δύο αδέρφια να έχουν άφθονο χώρο στο πάτωμα για να παίξουν.

Λευκό χρώμα

https://www.instagram.com/p/CDegqGOIAhE
https://www.instagram.com/p/B3TlVtXlA5T
https://www.instagram.com/p/lNg8n-vO8l

Aφήστε τα ροζ ή μπλε έπιπλα, προτιμώντας ουδέτερα χρώματα όπως το λευκό. Ως μπόνους, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς τυχόν αντικείμενα που θα αγοράσετε στο μέλλον ενδέχεται να συνδυάζονται (ή να έρχονται σε σύγκρουση) με την υπάρχουσα διακόσμηση του υπνοδωματίου των παιδιών σας.

Γκρι χρώμα

https://www.instagram.com/p/CKI-qX6odJ7
https://www.instagram.com/p/CJQS3D8JA90

To γκρι είναι ένα από τα χρώματα που μπορείτε να διαλέξετε αν θέλετε να διακοσμήσετε ένα παιδικό δωμάτιο τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

Διακοσμητικά για αγόρια και κορίτσια

https://www.instagram.com/p/Csaq3MgMIEy
https://www.instagram.com/p/CaHwEJxFIiw
https://www.instagram.com/p/CqLmF3WIKLB

Αγοράστε διακοσμητικά σε γήινες αποχρώσεις. Έτσι θα είναι κατάλληλα τόσο για ένα αγορίστικο παιδικό δωμάτιο όσο και για ένα κοριτσίστικο. Έτσι και τα δυο παιδιά θα νιώθουν ότι το δωμάτιο είναι δικό τους και δεν υπερισχύει περισσότερο το αγορίστικό ή το κοριτσίστικο κομμάτι.

Διακόσμηση κρεβατιών L

https://www.instagram.com/p/CGDlUQWgHY0
https://www.instagram.com/p/CUXIuceMKaj

Με την L τοποθέτηση των κρεβατιών μπορείτε να χορέσετε δύο κρεβάτια το ένα δίπλα στο άλλο κερδίζονται χώρο από το κέντρο του δωματίου. Είτε έχετε μεγάλα παιδιά, είτε μικρά, ιδέες υπάρχουν.

Τοίχος μαυροπίνακας

https://www.instagram.com/p/CsV5s-4NLMW

Βάψτε τον έναν τοίχο με μαύρο χρώμα κιμωλίας. Έτσι θα αποφύγετε το απλό και μονότονο άσπρο από τον τοίχο και τα δυο παιδιά σας θα μείνουν ευχαριστημένα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved