Σαράντα πέντε φανταστικές ιδέες για κοινό παιδικό δωμάτιο (vid)

Αν τα παιδιά σας έχουν κοινό δωμάτιο, δείτε πώς μπορείτε να το διαμορφώσετε.

Σαράντα πέντε φανταστικές ιδέες για κοινό παιδικό δωμάτιο (vid)
instagram @circu_magical_furniture

Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα το κάθε παιδί να έχει το δικό του δωμάτιο, τότε η μοναδική λύση είναι η συνύπαρξη στον ίδιο χώρο.

Αν τα αδέλφια είναι του ίδιου φύλου η διακόσμηση είναι πιο εύκολη ως προς τα χρώματα τουλάχιστον. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν το δωμάτιο μοιράζονται αγόρι και κορίτσι. Σε αυτή την περίπτωση θα δυσκολευτείτε λίγο περισσότερο, όμως υπάρχουν αρκετές επιλογές και στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Αν το δωμάτιο είναι μεγάλο, τότε έχετε μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων καθώς μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και διαχωριστικό. Αν πάλι είναι μικρό, τα διπλά ή γωνιακά κρεβάτια, πιθανόν να είναι πιο πρακτικά ενώ θα πρέπει να προνοήσετε και για γραφείο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα βρείτε πολλές ιδέες για το πώς μπορείτε να σχεδιάσετε το κοινό παιδικό δωμάτιο σε διαφορετικά στυλ και σε διαφορετικά χρώματα. Επίσης, θα δείτε ποια κρεβάτια και συστήματα αποθήκευσης είναι πιο βολικά εξοικονομώντας παράλληλα προσωπικό χώρο για κάθε παιδί.

Εάν λοιπόν έχετε δύο ή περισσότερα παιδιά, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved