Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για τη βεράντα σας

Ανοιξιάτικο μπαλκόνι.

Instagram/ a.start.of.something

Διακοσμήστε όμορφα το μπαλκόνι σας και χαρείτε την άνοιξη.

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να ανανεώσετε το μπαλκόνι σας.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει κι εσείς όλο και πιο συχνά θα απολαμβάνετε τη μπύρα σας, το ποτό, το βραδινό σας στην όμορφη, ανοιξιάτικη βεράντα.

Ευκαιρία λοιπόν να την καθαρίσετε και να την διακοσμήσετε αναλόγως.

Έπιπλα

Τα ξύλινα έπιπλα είναι όμορφα αλλά χρειάζονται συντήρηση. Αν λοιπόν έχουν ξεθωριάσει καλό είναι να τα φρεσκάρετε με ένα βερνίκι, ειδικό για ξύλινα έπιπλα.

Γλάστρες

Γλάστρες που είναι σπασμένες τις πετάτε και τις αντικαθιστάτε με νέες αν πιστεύετε ότι χωράνε στο μπαλκόνι σας. Διαφορετικά μπορείτε να βάλετε ένα ράφι και να τοποθετήσετε εκεί πολλά γλαστράκια με αρωματικά φυτά που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Φυτά – λουλούδια

Ακόμα και η πιο μικρή βεράντα μπορεί να δείξει πιο όμορφη με την προσθήκη λουλουδιών. Ακόμα κι αν απουσιάζετε αρκετές ώρες από το σπίτι, ειδικά γι΄αυτή την περίοδο, αξίζει να πάρετε μερικά λουλούδια ( πετούνια, καλέντουλα, πανσέδες) για δώσετε χρώμα στο μπαλκόνι σας. Θα διαπιστώσετε ότι ακόμα και η διάθεσή σας θα είναι διαφορετική όταν θα πίνετε τον καφέ σας στη βεράντα.

Εναλλακτικές

Ανάλογα με το μέγεθος του μπαλκονιού αλλά και το στιλ που θέλετε να έχει, μπορείτε να κάνετε διάφορες προσθήκες όπως κάδρα στον τοίχο, χαλάκι, πολύχρωμα μαξιλάρια, φανάρια, και άλλα πολλά.

Καναπές και κεριά στη βεράντα

Ράφι στον τοίχο για τα λουλούδια

Λουλούδια παντού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved