Διακόσμηση βεράντας: Έξυπνες ιδέες για ανοιξιάτικο ντεκόρ

Μετατρέψτε το μπαλκόνι σας σε μια ανοιξιάτικη όαση.

Διακόσμηση βεράντας: Έξυπνες ιδέες για ανοιξιάτικο ντεκόρ
instagram@ pause_deco

Με τον ερχομό της άνοιξης, η διάθεσή μας αλλάζει. Πόσο μάλλον όταν έχουμε περάσει έναν δύσκολο χειμώνα – για να μην πούμε χρονιά – με περιορισμούς, απαγορεύσεις κι ατελείωτες ώρες μέσα στο σπίτι λόγω κορονοϊού.

Δεν υπάρχει όμως καλύτερο… φάρμακο από τον ήλιο. Έτσι με κάθε ευκαιρία απολαύστε μια βόλτα στην περιοχή σας όσο ο ήλιος είναι ψηλά ή πιείτε τον καφέ σας στο μπαλκόνι.Και επειδή από εδώ και πέρα στη βεράντα θα περνάτε περισσότερες ώρες, ευκαιρία να την ανανεώσετε και να την …σουλουπώσετε.

Ξεκινήστε με τα φυτά που ξεράθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αντικαταστήστε τα με νέα, επιλέγοντας όχι μόνο πράσινα αλλά και πολλά λουλούδια εποχής που θα δώσουν χρώμα στο χώρο. Τα φυτώρια είναι ανοιχτά οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να προμηθευτείτε τα φυτά που σας αρέσουν.


https://www.instagram.com/p/B60OJ5JnZXM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να βάψετε μεταλλικά κουτιά από κονσέρβες σε διάφορα χρώματα και να τα κρεμάσετε στον τοίχο του μπαλκονιού. Επίσης στον τοίχο ωραία ιδέα είναι να κρεμάσετε φαναράκια που μπορείτε να φτιάξετε με γυάλινα βάζα.

Στη βεράντα που είναι αρκετά μεγάλη, κατασκευές από παλέτες είτε ως έπιπλο είτε ως βάση για λουλούδια, θα την ανανεώσει χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε πολλά χρήματα.


https://www.instagram.com/p/CKQz45cA1fq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για ακόμα περισσότερες ιδέες δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved