Μαύρη κουζίνα: Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για να εμπνευστείτε

Πώς να διακοσμήσετε τη μαύρη κουζίνα σας.

Μαύρη κουζίνα: Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για να εμπνευστείτε

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash.com / Sven Brandsma

Το μαύρο είναι ένα all-time-classic χρώμα και στη διακόσμηση του σπιτιού. Είναι σύμβολο κομψότητας και μινιμαλισμού και πολλοί το επιλέγουν στα ντουλάπια ή ακόμα και του τοίχους της κουζίνας.

Η επιλογή αυτή προτείνεται κυρίως για χώρους ευήλιους και φωτεινούς μίας και το μαύρο μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο ακόμα πιο μικρό και σκοτεινό.

Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τη μαύρη κουζίνας σας; Οι επιλογές σας είναι πολλές και στην gallery παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες που βρήκαμε στο Instagram.

Τζάμι στα ντουλάπια

Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να τοποθετήστε στα ράφια όμορφα πιάτα, ποτήρια και άλλα σκεύη ή διακοσμητικά τα οποία θα φαίνονται και θα αποτελούν μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση της κουζίνας.

https://www.instagram.com/p/CnMBK7lIihc

«Ναι» στις χρωματιστές καρέκλες ή σκαμπό

Οι χρωματιστές καρέκλες ή τα σκαμπό αν έχετε ψηλό τραπέζι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ειδικά εάν και το πάσο της κουζίνας είναι σε μαύρο χρώμα εκτός από τα ντουλάπια. Εάν δεν θέλετε να μπείτε σε έξοδα, δοκιμάστε να αλλάξετε τα μαξιλάρια που έχετε στα καρέκλες σας και επιλέξτε ένα χρώμα έντονο που θα κάνει αντίθεση με το μαύρο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CnL7uZHjNda

Γλαστράκια παντού

Βάλτε γλαστράκια με μυρωδικά ή φυτά εσωτερικού χώρου που θα δώσουν φως και ζεστασιά στην κουζίνας. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και γλάστρες σε πιο περίτεχνα σχέδια και έντονα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CnMPuJ5gZKe

Συνδυάστε το μαύρο με boho elements

Βάλτε boho λεπτομέρειες στις διακόσμηση της κουζίνας, όπως ψάθινα σουπλά, μαξιλάρια κ.α. Η κουζίνα θα φωτίσει και η όλη διακόσμηση θα γίνει πιο ανάλαφρη.

https://www.instagram.com/p/CnJzavVgulF

Επενδύστε σε ασορτί ποτήρια και σκεύη

Φτιάξτε έναν τοίχο για μία γωνιά του σπιτιού όπως είναι ο παρακάτω και συγκεντρώστε εκεί ασορτί ποτήρια, κούπες και πιάτα.

https://www.instagram.com/p/Clvy64EsN90
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved