Διακόσμηση κουζίνας: Πρακτικές και όμορφες ιδέες για να αξιοποιήσετε τους γάντζους

Στους γάντζους μπορείτε να κρεμάσετε κούπες, κουτάλες και όχι μόνο.

Διακόσμηση κουζίνας: Πρακτικές και όμορφες ιδέες για να αξιοποιήσετε τους γάντζους
Instagram / thevenetianpantry

Οι κρεμαστοί γάντζοι είναι μία πρακτική λύση ειδικά για τις μικρές κουζίνες που ο ελάχιστος αποθηκευτικός χώρος αποτελεί πρόβλημα.

Επιπλέον, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να κρεμάσετε αντικείμενα στα οποία θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση όπως κουτάλες, τηγάνια, κούπες κ.τ.λ.

Κρεμάστε στον τοίχο μία ράμπα μικρή ή μεγάλη και σε ό,τι χρώμα θέλετε ανάλογα με τη διακόσμηση της κουζίνας σας. Έπειτα κρεμάστε στη ράμπα όσους γάντζους θέλετε και αξιοπιήστε τους αναλόγως.

Το Instagram είναι γεμάτο ιδέες και εμείς έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω κάποιες από αυτές που ξεχωρίσαμε.

Πάνω από τον νεροχύτη

Μπορείτε να κρεμάσετε μία μακριά ράμπα πάνω από το νεροχύτη και να κρεμάσετε τις κούπες σας. Το θετικό; Μπορείτε να τις κρεμάσετε επιτόπου μετά το πλύσιμο χωρίς να έχουν στεγνώσει. Αρνητικό; Οι γάντζοι στη συγκεκριμένη θέση δεν προτείνονται εάν θέλετε να κρεμάσετε κάτι μεγάλο και ογκώδες όπως ένα τηγάνι.

https://www.instagram.com/p/CmTdEZdLk_l

Πάνω από τον πάγκο

Μία ακόμα ιδέα για τις κούπες, τις κουτάλες, τις σπάτουλες ή ακόμα και μικρά τηγάνια.

https://www.instagram.com/p/CkvEUlJr9S-

Στα ράφια

Μπορείτε να βάλετε και γάντζους κάτω από τα ράφια σας όπως οι παρακάτω. Μία έξυπνη λύση, ιδανική για μικρά σκεύη και αντικείμενα που θέλετε να κρεμάσετε.

https://www.instagram.com/p/CaO_ybfD1Mk

Δίπλα στην κουζίνα

Μία ράμπα με γάντζους δίπλα στην κουζίνα είναι πολύ πρακτική για να έχετε κοντάς σας κουτάλες και άλλα σκεύη που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

https://www.instagram.com/p/Cm66cTBNYql

Σε άλλον τοίχο

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αποθηκευτικό χώρο και σε άλλους τοίχους της κουζίνας, εκτός από εκείνους που είναι οι πάγκοι και τα ντουλάπια. Βρείτε γάντζους και ράφια όπως τα μεταλλικά που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και φτιάξτε μία γωνιά για τα πιάτα, τα βαζάκια και τις κούπες σας.

https://www.instagram.com/p/Cm8Fh-qqWAS
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved