Διακόσμηση κουζίνας: Tips και ιδέες για το φθινόπωρο

Οικονομικές προτάσεις για να ανανεώσετε τη διακόσμηση της κουζίνας σας το φθινόπωρο.

Διακόσμηση κουζίνας: Tips και ιδέες για το φθινόπωρο
Instagram / barn_owls_and_butterflies

Το καλοκαίρι με τη ξεγνοιασιά, τις διακοπές και τις ηλιόλουστες μέρες έφυγε, έχουμε όμως αρκετούς λόγους να αγαπάμε και το φθινόπωρο. Απολαμβάνουμε τα πρώτα χουχουλιάσματα, η θερμοκρασία είναι ιδανική για απογευματινές βόλτες και φυσικά είναι η αφορμή για μία μικρή ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού.

Σήμερα, θα σας δείξουμε ιδέες και tips για να βάλετε φθινοπωρινές πινελιές στην κουζίνα χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία.

«Ναι» στο πορτοκαλί χρώμα

https://www.instagram.com/p/CijsfFUACQt

Το χρώμα του φθινοπώρου είναι το πορτοκαλί. Δοκιμάστε να βάλετε διακοσμητικά σε διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί στο τραπέζι, στους πάγκους, στα ράφια και θα δείτε ότι θα κάνουν τη διαφορά.

Βάζο με κλαδιά

https://www.instagram.com/p/CF1sWvYHEWX

Αντικαταστήστε τα πολύχρωμα λουλούδια στα βάζα με κλαδιά με ξερά φύλλα. Είναι σίγουρα μία πιο φθινοπωρινή επιλογή και όπως θα δείτε και παραπάνω, πολύ εντυπωσιακή.

«Ναι» στα αποξηραμένα λουλούδια

https://www.instagram.com/p/CiRqTCMMKDn

Μία άλλη επιλογή είναι να βάλετε αποξηραμένα λουλούδια στα βάζα ή σε μπολ αν τα προτιμάτε σε μορφή ποτ πουρί.

Αρωματικά κεριά με πικάντικα ζεστά αρώματα

https://www.instagram.com/p/CUSrxCiJeuo

Κανέλα, pumpkin spice, μήλο είναι μόνο μερικά από τα αρώματα που χαρακτηρίζουν το φθινόπωρο. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε κεριά με όλες αυτές τις υπέροχες μυρωδιές και να γεμίσετε το σπίτι. Στην κουζίνα μπορείτε να βάλετε τα κεριά σας στο τραπέζι όπως στην φωτογραφία παραπάνω ή ακόμα και στους πάγκους.

Διακοσμητικά κολοκύθας

https://www.instagram.com/p/CU4LndGoRZZ

Η κολοκύθα έχει την τιμητική της το φθινόπωρο και μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μην γιορτάζουμε το Halloween, όμως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις κολοκύθες για να διακοσμήσετε το τραπέζι και τους πάγκους σας.

Φτιάξτε μία φθινοπωρινή γωνιά στην κουζίνα σας

https://www.instagram.com/p/Cio5lbPMPbN

Μπορείτε να βάλετε από βάζα με φύλλα και κλαδιά, πορτοκαλί κούπες και πιάτα, ακόμα και φθινοπωρινές κατασκευές που θα φτιάξουν τα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved