Φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού: Ιδέες με ελάχιστα χρήματα

Οικονομικές ιδέες για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας το φθινόπωρο.

Φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού: Ιδέες με ελάχιστα χρήματα
Unsplash.com / Chris Vasquez

Οι μέρες μικραίνουν, η θερμοκρασία πέφτει και σταδιακά επιστρέφουμε στην προ καλοκαιριού καθημερινή ρουτίνα με σχολεία και υποχρεώσεις. Μία ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού τώρα το φθινόπωρο θα ανανεώσει και τη διάθεσή σας και θα κάνει την προσαρμογή πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, υπάρχουν λύσεις. Ακόμα και οι μικρές αλλαγές, άλλωστε, μπορούν να κάνουν τη διαφορού. Ιδού μερικές ιδέες για το φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού.

Κεριά με πικάντικα και ζεστά αρώματα

https://www.instagram.com/p/CiPH5TarGd-

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των μπαχαρικών και των ζεστών αρωμάτων. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε κεριά με άρωμα κανέλας, pumpkin spice, μήλου, τα οποία εκτός από μία ανανέωση στο τραπεζάκι του σαλονιού θα γεμίζουν τον χώρο με υπέροχα αρώματα.

Βάζα με αποξηραμένα λουλούδια

https://www.instagram.com/p/CirLtaCvnGY

Must στη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού. Κατεβάστε ό,τι βάζα έχετε στα ντουλάπια και γεμίστε τα με κλαδιά και αποξηραμένα λουλούδια. Θα δώσουν στη διακόσμηση του σπιτιού χρώμα και άποψη.

«Ναι» στο pampas grass

https://www.instagram.com/p/CT-mwhOhaeN

To pampas grass σίγουρα το έχετε δει σε Instagram ή Pinterest. Είναι χνουδωτό σε μπεζ, λευκό, ροζ ή άλλες αποχρώσεις, με εντυπωσιακά φύλα που θυμίζουν φτερά. Θεωρείται μεγάλη τάση στη διακόσμηση του σπιτιού, ενώ πολλοί το επιλέγουν και για τη διακόσμηση γάμου, πάρτι κ.α.

Για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού προτιμήστε τα μπεζ ή κίτρινα pampas.

Αλλάξτε κουβερλί και μαξιλάρια

https://www.instagram.com/p/CfSClMTJskD

Για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού επενδύστε στα πιο ζεστά και φθινοπωρινά χρώματα όπως είναι το πορτοκαλί και το κόκκινο. Μπορείτε επίσης, να παίξετε και με το ύφασμα και να δοκιμάσετε κάτι μάλλινο που θα έχετε και για τον χειμώνα.

Διακοσμήστε κολοκύθες

https://www.instagram.com/p/CirmktwrxF-

Οι μεγάλες πορτοκαλί κολοκύθες είναι σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου. Μπορείτε να διακοσμήσετε στο σαλόνι και την κουζίνα κολοκύθες φυσικές ή και ψεύτικες που θα βρείτε σίγουρα στο εμπόριο την εποχή αυτή.

Χαλί με κρόσια

https://www.instagram.com/p/B-zRITcJdNv

Ίσως είναι νωρίς ακόμα για να κατεβάσετε τα χαλιά, όμως ένα χαλί όχι πολύ χοντρό, με κρόσια, είναι παντός καιρού και εποχής. Θα ζεστάνει τον χώρο και είναι το ιδανικό για τη μεταβατική αυτή περίοδο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved