Απλά tips για να κάνετε την κουζίνα σας να δείχνει μεγαλύτερη

Διακοσμητικά tips για να αναδείξετε την μικρή σας κουζίνα.

Απλά tips για να κάνετε την κουζίνα σας να δείχνει μεγαλύτερη
Instagram / mitchalleninteriors

Η κουζίνα είναι σημαντικό να είναι λειτουργική και παράλληλα μίας και περνάμε αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά μας εκεί, να είναι ένας χώρος όμορφος που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα.

Το μυστικό στη διακόσμηση της κουζίνας είναι η σωστή αξιοποίηση του χώρου. Ακόμα και στις μικρές κουζίνες επιλέγοντας τα κατάλληλα διακοσμητικά και προσέχοντας μερικά πράγματα, μπορείτε να κάνετε το δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο και πιο φωτεινό.

Ας τα δούμε αναλυτικά.

Αποφύγετε το σκούρο χρώμα στους τοίχους

Το σκούρο χρώμα στους τοίχους θα κάνει το δωμάτιο να δείχνει πιο σκοτεινό και μικρότερο. Προτιμήστε χρώματα ανοιχτόχρωμα ή γήινα. Τα γήινα χρώματα επίσης δημιουργούν μία αίσθηση ζεστασιάς και θα κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος καθώς το φυσικό φως θα ανακλάται θα δημιουργεί μία φυσική προέκταση στον τοίχο.

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα ντουλάπια και πάγκους

Το ανοιχτό χρώμα είναι κατάλληλο για τα ντουλάπια, τους πάγκους και το τραπέζι της κουζίνας, εάν θέλετε να κάνετε τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.


https://www.instagram.com/p/CfyIUG3LGKT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες

Οι καθρέφτες είθισται να είναι κομμάτι της διακόσμησης σε μικρούς χώρους. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το δωμάτιο είναι μεγαλύτερο και το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στη διακόσμηση της κουζίνας.

Επενδύστε σε ντουλάπια με τζάμι

Τα ντουλάπια που δεν είναι τελείως κλειστά και έχουν βιτρίνα δίνουν περισσότερο «αέρα» στον χώρο και θα κάνουν το δωμάτιο της κουζίνας να δείχνει πιο μεγάλο.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved