Πώς να διακοσμήσω δημιουργικά τους τοίχους του σπιτιού

Εκτός από τα κάδρα υπάρχουν πολλές όμορφες ιδέες διακόσμησης τοίχου.

Πώς να διακοσμήσω δημιουργικά τους τοίχους του σπιτιού
Bigstock

Τα κάδρα είναι μια διαχρονική και εύκολη λύση διακόσμησης των τοίχων στο σπίτι μας, πέρα όμως από τα κάδρα υπάρχουν πολλές ιδέες που θα ταίριαζαν στους τοίχους, και σίγουρα θα έδιναν μια πιο ιδιαίτερη νότα.

O πιο άμεσος τρόπος να ανανεώσετε το χώρο σας είναι η αλλαγή της διακόσμησης των τοίχων.

Η αλλαγή του χρώματος ή η τοποθέτηση μιας εντυπωσιακής ταπετσαρίας θα δείξει το χώρο τελείως διαφορετικό. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, υπάρχουν και άλλες επιλογές που θα προσδώσουν νέο στιλ στο σπίτι.

Εμείς σας προτείνουμε:

Καθρέφτες

https://www.instagram.com/p/ChlY_X4ss82

Οι καθρέφτες είτε είναι εντοιχισμένοι, είτε επιδαπέδιοι θα κάνουν ένα μικρό σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο. Ωστόσο αν είναι εντοιχισμένοι θα εξοικονομήσετε και χώρο.

Κατασκευές

Υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές κατασκευές κυρίως με ψάθινα καπέλα που δίνουν μια πιο καλοκαιρινή νότα στο σπίτι, χωρίς όμως να είναι αταίριαστη η κατασκευή τον χειμώνα. Εγώ για παράδειγμα, έχω σπίτι μου εικόνες της θάλασσας όλο τον χρόνο, γιατί ακόμα και μέσα στην παγωνιά, όταν κοιτάω την θάλασσα νιώθω γαλήνη. Επίσης, οι ονειροπαγίδες είναι μια διαχρονική και πολύ ρομαντική πρόταση. Και φυσικά οι υπέροχες κατασκευές neon, θα δώσουν στο σπίτι μας μια μυρωδιά από '90s!

https://www.instagram.com/p/CS3ohGcq_Q3

Φωτογραφίες

Τι πιο όμορφο να έχετε έναν ολόκληρο τοίχο γεμάτο από μικρές polaroid, με την οικογένειά σας;

Γλάστρες

https://www.instagram.com/p/CapuuEAqasg

Τι πιο όμορφο από το να στερεώσετε κρεμαστές γλάστρες, ή να τις τοποθετήσετε σε ένα ράφι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το φυτό να μην βρίσκεται στο δωμάτιο που κοιμάστε, και να είναι κοντά σε παράθυρο για να βλέπει τον ήλιο.

Xαλί

Τα χαλιά στον τοίχο δίνουν μια αίγλη και μια ζεστασιά στο σπίτι μας, και είναι ιδανικά για την κρεβατοκάμαρα, ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος το καλοκαίρι να κάνει το σπίτι σας να φαίνεται πολύ «βαρύ» και λιγότερο δροσερό.

https://www.instagram.com/p/Cga0TGIoEC6

Αυτοκόλλητα τοίχου

https://www.instagram.com/p/CenhEr7IFkH

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και όμορφα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα αγαπημένο σας μοτίβο και να διακοσμήσετε τον τοίχο του σπιτιού, που θέλετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved