Μαμά προτείνει τρόπους να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού με λιγότερο από 100€

  • Επενδύστε σε πουφ και σκαμπό
  • Αλλάξτε τα μαξιλάρια του καναπέ
  • Αγοράστε κουτιά αποθήκευσης
  • Ανανεώστε τα βάζα σας
  • Κορνίζες στους τοίχους
Μαμά προτείνει τρόπους να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού με λιγότερο από 100€
Unsplash.com / Spacejoy

Θέλετε να κάνετε μία ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Σύμφωνα με την Elle Walker, μητέρα δύο παιδιών, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, αλλά ούτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές που απαιτούν χρόνο και κόπο. Οι μικρές αλλαγές σε διάφορα σημεία του σπιτιού αρκούν για να πετύχετε την ανανέωση που θέλετε και μάλιστα με κόστος που δεν ξεπερνάει τα 100€.

Επενδύστε σε πουφ και σκαμπό


https://www.instagram.com/p/CeSwd8aDWo_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πουφ και τα απλά αλλά βολικά σκαμπό δεν κοστίζουν μία περιουσία, είναι χρήσιμα και επιπλέον θα αλλάξουν τη διακόσμηση του σαλονιού. Τολμήστε τα έντονα χρώματα, τα σχέδια και τις ιδιαίτερες υφές. Ακόμα πιο χρήσιμα είναι εκείνα που έχουν αποθηκευτικό χώρο. Θα μπορείτε να βάζετε μέσα τα παιχνίδια των παιδιών και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας αλλά δεν θέλετε να είναι μες στη μέση.

Αλλάξτε τα μαξιλάρια του καναπέ


https://www.instagram.com/p/CdvNr94sTtf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε να αγοράσετε καινούρια ή απλώς να αλλάξετε τις μαξιλαροθήκες. Μπορεί να σας φαίνεται μικρή η αλλαγή, όμως θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο.

Αγοράστε κουτιά αποθήκευσης


https://www.instagram.com/p/CZuwmJmhZP9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα σπίτι με παιδιά, τα παιχνίδια, τα σύνεργα ζωγραφικής και πολλά ακόμα μικροαντικείμενα καταλαμβάνουν όλο το σπίτι. Εφοδιαστείτε με όμορφα κουτιά αποθήκευσης που εκτός από πρακτικά, θα είναι και μία ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά στον χώρο. Μπορείτε να βρείτε ξύλινα, ψάθινα και ό,τι άλλο σας αρέσει.

Ανανεώστε τα βάζα σας


https://www.instagram.com/p/CeOULLwOYoj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή και είναι κρίμα να μην τα εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Βρείτε βάζα που ταιριάζουν στο ύφος της διακόσμησης και στα χρώματα του χώρου και γεμίστε τα με τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Κορνίζες στους τοίχους


https://www.instagram.com/p/CAT2NpPDVXs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλάξτε τη διακόσμηση στους τοίχους σας με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Βάλτε κορνίζες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και εκτυπώστε φωτογραφίες δικές σας ή άλλες εικόνες που σας αρέσουν.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες που προτείνει η Elle στο παρακάτω βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved