Διακόσμηση μπαλκονιού: Ιδέες και tips για να ανανεώσετε τις γλάστρες σας

  • Βασικά tips για τη διακόσμηση μπαλκονιού
  • Πώς θα ανανεώσετε τις γλάστρες σας
Διακόσμηση μπαλκονιού: Ιδέες και tips για να ανανεώσετε τις γλάστρες σας
Instagram / create.bake.renovate

Μπορείτε να μετατρέψετε το μπαλκόνι σε έναν επίγειο παράδεισο το καλοκαίρι, αρκεί φυσικά να αφιερώσετε λίγο χρόνο, σκέψη ίσως και ελάχιστα χρήματα. Είτε έχετε μεγάλο μπαλκόνι, είτε μικρό με μερικές απλές και βασικές κινήσεις μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι έναν άνετο και cozy χώρο για να χαλαρώσετε και να υποδεχτείτε φίλους και συγγενείς.

Τα βασικά tips:

Βάλτε φυτά

Τα φυτά είναι ζωή. Δίνουν χρώμα, ζωντάνια και μπορούν να μεταμορφώσουν το μπαλκόνι σας. Μπορείτε να πάρετε φυτά σε διάφορα μεγέθη είτε για το πάτωμα είτε για το τραπέζι.

Επενδύστε σε διακοσμητικά εξωτερικού χώρου

Ανάλογα με το στιλ που σας αρέσει μπορείτε να βρείτε διάφορα διακοσμητικά εξωτερικού χώρου για τον τοίχο, ή το τραπέζι, όπως για παράδειγμα φαναράκια, φωτάκια , μαξιλάρες κ.α. Χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, μπορείτε να κάνετε το μπαλκόνι σας έναν cozy χώρο για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας.

Εφοδιαστείτε με άνετες καρέκλες, πολυθρόνες ή καναπέ

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το μπαλκόνι σας. Ακόμα και εάν χωράει δύο καρέκλες, έναν καναπέ ή και πολυθρόνες το ζητούμενο είναι να μπορείτε να κάτσετε άνετα και να χαρείτε όση ώρα είστε εκεί.

Ανανεώστε τις γλάστρες σας με αυτά τα tips


https://www.instagram.com/p/Cc8ZYHvMDCT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να ανανεώσετε τις γλάστρες σας στο σπίτι. Μπορείτε για παράδειγμα να τις βάψετε, ή να τις διακοσμήσετε με σχοινί. Παρακάτω μερικά από τα καλύτερα βίντεο που έχουμε βρει στο YouTube με ιδέες και tips για να ανανεώσετε τις γλάστρες σας.

Βάψτε τις σε διάφορα χρώματα



Δοκιμάστε διάφορες τεχνοτροπίες



Διακοσμήστε τις με σχοινί



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved