Πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας: Ιδέες για όλα τα γούστα (εικόνες και βίντεο)

Εμπνευστείτε για την πασχαλινή διακόσμηση της κουζίνας από Instagram και TikTok. 

Πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας: Ιδέες για όλα τα γούστα (εικόνες και βίντεο)
Instagram / popshelf

Ήδη σας έχουμε δείξει πώς να φτιάξετε πασχαλινά δέντρα, διακοσμητικά, τρόπους να μετατρέψετε τα γυάλινα βάζα σε πασχαλινά έργα τέχνης. Η πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού θα σας βάλει στο κλίμα των ημερών και σήμερα θα δούμε τρόπους να διακοσμήσετε την κουζίνα σας για το Πάσχα.

Οι επιλογές σας είναι πολλές. Μπορείτε να βάλετε κλαδιά με διακοσμητικά αυγά, πασχαλινά καλάθια, λαγουδάκια, χειροτεχνίες των παιδιών πκαι πολλά ακόμα. Εμείς ανατρέξαμε σε Instagram και TikTok και βρήκαμε τις πιο όμορφες ιδέες.

Ιδού.

Ξύλινα αυγά

Τα αυγά έχουν την τιμητική τους το Πάσχα και εκτός από αυτά που θα βάψετε την Μεγάλη Εβδομάδα, μπορείτε να εφοδιαστείτε με διακοσμητικά αυγά. Εμείς σας προτείνουμε τα ξύλινα που είναι πιο κομψά και δένουν όμορφα με τα ξύλινα στοιχεία της κουζίνας.


https://www.instagram.com/p/CcM1WIXsqYh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύνθεση με δίσκο

Φτιάξτε μία δική σας σύνθεση σε έναν δίσκο με πασχαλινά διακοσμητικά. Μπορείτε για παράδειγμα να βάλετε μερικά χρωματιστά λουλούδια, έναν διακοσμητικό λαγουδάκι ή ένα καλάθι με πασχαλινά αυγά.


https://www.instagram.com/p/CbtJSuGNhPB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πασχαλινά κλαδιά στην κανάτα

Έχετε μία πήλινη κανάτα; Βάλτε μερικά κλαδιά και κρεμάστε μικρά αυγά σε διάφορα χρώματα. Μία κομψή επιλογή που θα δώσει χρώματα και πασχαλινό αέρα στην κουζίνα σας.


https://www.instagram.com/p/CcODr-4rbX6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πασχαλινό καλάθι με αυγά

Από τα πιο κλασικά διακοσμητικά του Πάσχα είναι τα καλάθια. Μπορείτε να βάλετε στο εσωτερικό τους αυγά που θα βάψετε ή ό,τι άλλα πασχαλινά αντικείμενα θέλετε. Το καλάθι επίσης, θα μπορείτε να το αξιοποιήσετε και μετά το Πάσχα για να βάλετε λουλούδια ή άλλα διακοσμητικά.

pasxalino kalathi

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / bonaireliving

Πασχαλινές χειροτεχνίες

Τα παιδιά σίγουρα έχουν κάνει ήδη κάμποσες πασχαλινές χειροτεχνίες. Διακοσμήστε της στα ράφια της κουζίνας όπως στην παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CM4x_ThBHCL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πασχαλινά διακοσμητικά

Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πασχαλινά διακοσμητικά όπως γυάλινα πασχαλινά λαγουδάκια, κοτοπουλάκια και αυγά. Συνδυάστε τα με βάζα και δημιουργήστε μία πασχαλινή και ανοιξιάτικη γωνιά στην κουζίνα σας.


https://www.instagram.com/p/Cb0XNDIJ54B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλές ιδέες μπορείτε να δείτε και στο TikTok

Σύνθεση με λουλούδια και πασχαλινά διακοσμητικά

Σύνθεση με πασχαλινά αυγά

Πασχαλινά μπολ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved