Πώς θα κάνετε τα γυάλινα βαζάκια της κουζίνας σε παιχνιδιάρικα πασχαλινά έργα τέχνης

  • Πασχαλινά βαζάκια με νερό
  • Πασχαλινά βαζάκια με ζαχαρωτά
  • Πασχαλινά βαζάκια κουνελάκια
  • Πασχαλινά βαζάκια με χρυσόσκονη
Πώς θα κάνετε τα γυάλινα βαζάκια της κουζίνας σε παιχνιδιάρικα πασχαλινά έργα τέχνης
Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

Το Πάσχα είναι συνυφασμένο με τον ερχομό της Άνοιξης και τα χρωματιστά τοπία που είναι γεμάτα ζωάκια. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για να φτιάξουμε DIY κατασκευές εμπνευσμένες από αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα, εύκολα και οικονομικά. Για αυτό η βάση σου θα είναι τα γυάλινα βαζάκια.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν, μερικές πρωτότυπες ιδέες για DIY πασχαλινά βαζάκια.

Σίγουρα θα υπάρχουν ξεχασμένα μπουκάλια από κρασί, κολόνιες και γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνας σας. Ευκαιρία, λοιπόν, να τα εντάξετε στον πασχαλινό στολισμό σας φτιάχνοντας εύκολες DIY πασχαλινές κατασκευές, για να διακοσμήσετε το πασχαλινό σας τραπέζι.

Πασχαλινά βαζάκια με νερό


https://www.instagram.com/p/CNLuXbKH6k1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείτε να τα γεμίσετε με νερό και αν θέλετε ζωηρές αποχρώσεις ρίξτε λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Στολίστε τα με ανοιξιάτικα λουλούδια και κλαδιά. Για DIY πασχαλινά βαζάκια, στόλισε τα καπάκια από τα βαζάκια με πασχαλινά στολίδια και γεμίστε τα με σοκολατάκια ή μικρά πασχαλινά διακοσμητικά. Προσθέστε πολύχρωμες κορδέλες και πασχαλινά υφάσματα.

Πασχαλινά βαζάκια με ζαχαρωτά


https://www.instagram.com/p/CMGLd5Zn1-r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια γευστική πρόταση για DIY πασχαλινά βαζάκια είναι με ζαχαρωτά . Γεμίστε τα γυάλινα βαζάκια σου με ψεύτικο χορτάρι και ρίξτε μέσα τα αγαπημένα ζαχαρωτά των παιδιών σας. Εξωτερικά στολίστε τα με πασχαλινές κορδέλες, κορδόνια ακόμα και κομμένα υφάσματα σε χαρούμενες αποχρώσεις. Κάτι τόσο απλό μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις! Αποτελεί μια υπέροχη ιδέα για δώρα και κεράσματα.

Πασχαλινά βαζάκια κουνελάκια


https://www.instagram.com/p/Cbx2aispuPB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για εσάς που ψάχνετε πρωτότυπες και συνάμα οικονομικές ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση, σας έχουμε τα βαζάκια κουνελάκια. Γεμίστε τα βαζάκια σας με καραμέλες ή χρωματιστή διακοσμητική άμμο (αν δε θέλετε να είναι βρώσιμη κατασκευή) και έπειτα στολίστε το καπάκι με αυτιά πασχαλινού κουνελιού. Φτιάξτε τα αυτιά από χαρτόνι, από τσόχα, από φτερά ή από ύφασμα. Στην συνέχεια, προσθέστε μερικές πασχαλινές κορδέλες και λουλούδια για περισσότερη λεπτομέρεια.

Πασχαλινά βαζάκια με χρυσόσκονη


https://www.instagram.com/p/BubbIy9gWx-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια ακόμα επιλογή που ανήκει στις DIY πασχαλινές κατασκευές είναι να μετατρέψεις γυάλινα βαζάκια σε μοναδικά λαμπερά βαζάκια. Θα χρειαστείτε πέρα από τα βαζάκια, κόλλα, σπρέι και χρυσόσκονες.

Δώστε πασχαλινή πνοή στα γυάλινα βαζάκια που έχετε ξεχασμένα στα ντουλάπια σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved