Ανοιξιάτικο baby shower πάρτι - Εμπνευστείτε από το Instagram (εικόνες)

  • Baby shower με θέμα την άνοιξη
  • Γλυκές λιχουδιές για τον μπουφέ
  • Η διακόσμηση
  • Η τούρτα
Ανοιξιάτικο baby shower πάρτι - Εμπνευστείτε από το Instagram (εικόνες)
Instagram / get_set_ruby

To baby shower είναι ένα πάρτι που διοργανώνεται λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού, συνήθως όταν η μέλλουσα μαμά διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Τη διοργάνωση αναλαμβάνουν οι φίλες της εγκύου και κατά τη διάρκεια του πάρτι παίζουν παιχνίδια, ανοίγουν δώρα για το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ τις εντυπώσεις σε κάθε τέτοιο πάρτι κλέβει η τούρτα και μπουφές.

Ακόμα και τα baby shower πάρτι έχουν τις περισσότερες φορές κάποια θεματική. Σε πολλές περιπτώσεις τα χρώματα που επιλέγονται για τη διακόσμηση και τα φαγητά είναι ανάλογα με το φύλο του μωρού, ενώ από τα elements που κυριαρχούν είναι τα πατουσάκια, οι πιπίλες κ.α.

Βέβαια μπορείτε πάντα να εμπνευστείτε για τη διακόσμηση του πάρτι και από την εκάστοτε εποχή. Ήδη διανύουμε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, το θέμα της άνοιξης λοιπόν είναι ένα ακόμα το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τους μήνες αυτούς.

Baby shower πάρτι με θέμα την άνοιξη

Μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο θέμα ανεξάρτητα από το φύλο του μωρού που περιμένετε.

Ας δούμε μερικές ιδέες

Γλυκές λιχουδιές

Μπισκότα με ζαχαρόπαστα, cupcakes, ότι και αν θέλετε να περιλαμβάνεται στο μενού του πάρτι, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο θέμα. Μπορείτε για παράδειγμα σχεδιάσετε στην ζαχαρόπαστα λουλούδια ή τα μπισκότα σας να είναι σε αυτό το σχήμα.


https://www.instagram.com/p/B3DNnnhgTv-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διακόσμηση

Μπαλόνια σε παστέλ και ό,τι άλλα χρώματα θέλετε θα δώσουν μία ιδιαίτερη πινελιά. Με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε και μπαλόνια με σχέδια λουλουδιών. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι και απλά να είναι τα μπαλόνια βοηθούν στο τελικό αποτέλεσμα.


https://www.instagram.com/p/Bu5HeQNjzY8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τούρτα

Η τούρτα θα είναι και αυτή εναρμονισμένη με τη θεματική. Μπορεί να είναι μίνιμαλ με ένα διακοσμητικό στοιχείο ή να έχει όλη ζωγραφισμένα ή και βρώσιμα λουλούδια.


https://www.instagram.com/p/Bu5Jo_zjPJV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved