Δεύτερη φορά μαμά; Ιδέες για δώρα στο baby shower party

  • Το baby shower του δεύτερου παιδιού
  • Ιδέες δώρων
Δεύτερη φορά μαμά; Ιδέες για δώρα στο baby shower party
Photo by studiouskrzydleni_art on Instagram

Κάθε μωρό αξίζει να γιορτάζεται και οι μέρες που το baby shower του δεύτερου παιδιού ήταν ταμπού πέρασαν. Αντίθετα, τα baby shower είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τη χαρά που φέρνει ένα νέο μωρό και να βοηθήσετε τους γονείς να γίνουν γονείς δύο παιδιών, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο.

Το baby shower του δεύτερου παιδιού


https://www.instagram.com/p/CaLGDyYLXez/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το να έχουμε την οικογένεια και τους φίλους μας γύρω μας να μοιράζονται τη χαρά, τις γνώσεις και την εμπειρία πριν αποκτήσουμε πάνω από ένα δύο παιδιά είναι υπέροχο. Έτσι, όχι μόνο θα έχουμε αρκετές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ως γονείς δύο παιδιών πιο εύκολη, αλλά έχουμε και μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί να μας στηρίζει. Και αυτό είναι πάντα καλό.

Υπάρχουν κάποιες διαφορές όταν πρόκειται για ένα baby shower που γίνεται για δεύτερη φορά. Φυσικά, τα δώρα δεν θα είναι πάντα τα ίδια με το πρώτο παιδί – αφού πολλά από τα δώρα του προηγούμενου baby shower party μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το επόμενο μωρό. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές ιδέες για δώρα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τη μαμά που αποκτά το δεύτερο παιδί της.

Για όποιον αγοράζει δώρα για έναν γονιό που καλωσορίζει το δεύτερο παιδί του και όχι το πρώτο του, ακολουθούν μερικές ιδέες για δώρα που θα εκτιμηθούν πολύ.

Σχετικά: Όλα τα μωρά αξίζουν ένα baby shower party

Ιδέες δώρων

Διπλό καρότσι (double stroller)


https://www.instagram.com/p/CSvDbGXsndN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα διπλά καρότσια είναι ακριβά, αλλά όχι πάντα. Ωστόσο, κάνουν τη ζωή μιας μαμάς (ειδικά αν έχει παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας) πιο εύκολη. Με το διπλό καρότσι μια μαμά μπορεί να πάει και τα δυο παιδιά βόλτα. Έτσι δεν θα έχει ένα μικρό νήπιο να γκρινιάζει ότι δεν μπορεί να περπατήσει γιατί κουράστηκε.

Μάρσιπος carrier


https://www.instagram.com/p/CaRawMfs8TL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι μάρσιποι είναι χρήσιμοι όχι μόνο για το πρώτο μωρό αλλά και για το δεύτερο. Βοηθά μια μαμά να έχει το ένα μωρό στο καρότσι (στην περίπτωση που δεν έχει διπλό) και το μωρό στον μάρσιπο. Επίσης τη βοηθά να έχει ελεύθερα χέρια, αν τρέχει μέσα στο σπίτι, πίσω από το νηπιάκι της.

Video monitor


https://www.instagram.com/p/CaOj-0IFYlA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν την πρώτη φορά δεν χρειαζόσασταν ένα βίντεο μόνιτορ, σίγουρα τη δεύτερη φορά το χρειάζεστε. Για την ακρίβεια είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν ένα μωρό που κοιμάται ενώ κάνουν άλλα πράγματα με το μεγαλύτερο παιδί τους σε διαφορετικό μέρος του σπιτιού, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved