Πώς θα φτιάξετε μια γωνιά βιβλίων στο σπίτι (εικόνες)

  • Πώς να διακοσμήσετε για παιδική γωνιά βιβλίων
  • Ιδέες για να φτιάξετε τη δική σας
  • Φωτογραφίες για να εμπνευστείτε
Πώς θα φτιάξετε μια γωνιά βιβλίων στο σπίτι (εικόνες)

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τις ιστορίες, το διάβασμα και τα παραμύθια δεν έχετε παρά να τους φτιάξετε μια όμορφη γωνιά στο δωμάτιό τους ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού όπου θα μπορούν να ξεφυλλίζουν τα αγαπημένα τους βιβλία.

Ράφια και μαξιλάρια

Δεν χρειάζεται να ψάξετε για κάποια ακριβή βιβλιοθήκη, μερικά ράφια, ένα ζεστό χαλάκι και μερικά μαξιλάρια αρκούν για να φτιάξετε την γωνιά βιβλίων για τα μικρά σας.

Παλιά κομοδίνα ή συρταριέρες

Αν έχετε κάποιο παλιό κομοδίνο ή μια συρταριέρα μπορείτε εξίσου με μια μπογιά κιμωλίας να τα βάψετε και να τα μεταμορφώσετε σε όμορφες μικρές βιβλιοθήκες που θα φιλοξενούν τα αγαπημένα βιβλία των παιδιών σας.


https://www.instagram.com/p/CKhTT-qDvPH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλάθια

Ακόμη και τα μεγάλα ψάθινα καλάθια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν αποθηκευτικοί χώροι βιβλίων.

Ιδέες για γωνιές βιβλίων

Για καλή μας (και καλή σας) τύχη, το Instagram είναι γεμάτο με τέτοιες όμορφες γωνιές, που άλλες μαμάδες έφτιαξαν για τα παιδιά τους και που με καμάρι δείχνουν.

Όπως για παράδειγμα αυτή εδώ, που έχει φτιαχτεί σε μια μικρή αποθηκούλα μέσα στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CMeM8vTn6vs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ή αυτή εδώ που δημιουργήθηκε απευθείας στο παιδικό δωμάτιο. Όπως βλέπετε ράφια έχουν τοποθετηθεί σε ένα σημείο που από κάτω υπάρχει μάλιστα και ένα άνετο παγκάκι για να διαβάζει το παιδί.


https://www.instagram.com/p/CL7dQhiHiEM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια γωνιά βιβλίων μπορεί επίσης να δημιουργηθεί κάτω από το υπερυψωμένο κρεβάτι του παιδιού σας. Αν έχετε ένα τέτοιο κρεβάτι στο σπίτι σας, δείτε πόσο όμορφο θα δείχνει με μερικά ράφια και μαξιλάρια από κάτω.


https://www.instagram.com/p/CIYr_mgF5XI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Δείτε παρακάτω όμορφες ιδέες, που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε και εσείς μια μικρή γωνιά βιβλίων στο σπίτι για τα μικρά σας. Είτε να διαβάζουν μόνα τους, είτε μαζί σας τα αγαπημένα τους βιβλία ή παραμύθια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved