Μαμά έφτιαξε μια γωνιά ηρεμίας για τον γιο της και το ΤikTok την αποθέωσε

Η Nikki Mullen Cruz, δεν περίμενε η ιδέα της να γίνει viral, όταν δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από την γωνιά ηρεμίας που έφτιαξε για τον γιο της.

Μαμά έφτιαξε μια γωνιά ηρεμίας για τον γιο της και το ΤikTok την αποθέωσε

Όταν η Nikki Mullen Cruz, συνειδητοποίησε ότι οι μέθοδοι time out που χρησιμοποιούσε δεν λειτουργούσαν, άρχισε να σκέφτεται τι θα μπορούσε να κάνει. Δεν ήθελε να αφήνει τον γιο της μόνο του, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί όταν τα αρνητικά συναισθήματα που ίσως ένιωθε μετά από μια συνέπεια. Γι' αυτό και δημιούργησε μια υπέροχη γωνιά ηρεμίας για τον γιο της. Ιδέα που λάτρεψαν εκατομμύρια χρήστες του TikTok είτε ήταν γονείς, είτε όχι.

Τη γωνιά αυτή τη δημιούργησε ακριβώς δίπλα από τον καναπέ της έτσι ώστε ο γιος της να βρίσκεται κοντά της στον ίδιο χώρο.

Σε αυτή τη γωνιά ο μικρός Kalev μπορούσε να διαχειριστεί τα ξεσπάσματά του, να σκεφτεί τα λάθη που ίσως έκανε, τις λανθασμένες πράξεις τους και να αντιμετωπίσει με ηρεμία τις συνέπειες που θα ακολουθούσαν αργότερα.

mama sto tik tok

Η όμορφη γωνιά όπως θα δείτε διαμορφώθηκε υπέροχα από τη μητέρα του, δίνοντάς του όλα τα "εργαλεία" που θα χρειαζόταν για να ηρεμίσει. Βιβλία, παιχνίδια, μουσική, μαλακές κουβέρτες, μαξιλάρια. Επίσης στην ίδια γωνιά θα μπορούσε να κάνει ασκήσεις ηρεμίας και αναπνοών, κάτι που λατρεύει κάνει αυτό το παιδί.

Η Nikki ανήκει σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που πιστεύει ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να τιμωρούνται για τις πράξεις τους, ούτε να "καταπίνουν" τα συναισθήματά τους. Ανήκει σε αυτές τις μαμάδες που μιλούν με τα παιδιά τους, που τα βοηθούν να εξωτερικεύσουν όλα όσα νιώθουν και αισθάνονται με υγιή τρόπο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την υπέροχη γωνιά που δημιούργησε για τον γιο της και ακούστε τη να μιλάει για τα οφέλη και για το πώς άλλαξε η συμπεριφορά του γιου της.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved