Coffee table για μικρό καθιστικό: Τι επιλογές έχετε (εικόνες+vid)

Instagram @smalllivingroom
  • Προτάσεις για να επιλέξετε ένα όμορφο και πρακτικό coffee table
  • Σεντούκι, υποπόδιο ή ένα σκαμπό μετατρέπονται σε χρηστικά τραπεζάκια για το καθιστικό σας

Το coffee table είναι από τα πιο σημαντικά έπιπλα του καθιστικού. Εκεί απολαμβάνετε τον καφέ σας, τσιμπολογάτε το βραδινό, ενώ πολλές οικογένειες το χρησιμοποιούν ως το κύριο τραπέζι του σπιτιού.

Τι γίνεται όμως όταν το καθιστικό είναι μικρό και δεν θέλετε το τραπεζάκι να καταλαμβάνει πολύ χώρο; Μα φυσικά επιλέγετε κομψά, πρακτικά και οικονομικά coffee table.
Καθώς τα σπίτια γίνονται μικρότερα, οι σχεδιαστές γίνονται πιο δημιουργικοί προτείνοντας ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις.

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε το τραπέζι σαλονιού και να προβείτε σε νέα αγορά , σας έχουμε προτάσεις:



Συνδυασμός δύο βοηθητικών τραπεζιών

Ένα ζευγάρι ασορτί βοηθητικών τραπεζιών είναι μια έξυπνη εναλλακτική για το σαλόνι σας. Μπορούν να δώσουν την ψευδαίσθηση ενός ενιαίου τραπεζιού, αλλά και να αποσυναρμολογηθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά όταν είναι απαραίτητο.

Vintage μπαούλο

Ένα vintage μπαούλο με τις κατάλληλες μετατροπές είναι ένα υπέροχο τραπέζι. Επιπλέον, έχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Υποπόδια

Τα υποπόδια συχνά μπορούν να μετατραπούν σε τραπεζάκι. Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε ένα δίσκο για να ακουμπάτε τον καφέ σας.



Σκαμπό

Τα σκαμπό δεν είναι πλέον μόνο για μπαρ ή για κουζίνες. Εάν έχετε δύο ή τρία σκαμπό χωρίς πλάτη και μπράτσα , επίπεδα, μετατρέψτε τα σε τραπεζάκι σαλονιού. Τα χαμηλά σκαμπό 16 ιντσών έως 18 ιντσών μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα για χρήση τραπεζιού. Προσθέστε μικρούς στρογγυλούς δίσκους για να κάνετε κάθε σκαμπό έναν ασφαλή χώρο για να ακουμπήσετε πιάτα και ποτήρια.

Κορμός δέντρου

Η τάση του κορμού δέντρου είναι αγαπημένη για όσους αγαπούν τα φυσικά υλικά. Ωστόσο, αν θέλετε μια ελαφρώς μοντέρνα έκδοση, υπάρχουν επιλογές. Μπορεί να είναι ξύλινη επιφάνεια με ξύλινα πόδια ή λεπτά μεταλλικά. Το αφηρημένο σχήμα σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των άλλων χωρίς να πιάνει πολύ χώρο.



Αυτές και άλλες πολλές ιδέες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved