Deco: Το ιδανικό coffee table-Ιδέες για να διακοσμήσετε τα τραπεζάκια σας

Η μόδα των coffee tables έχει αρχίσει να παγιώνεται στο interior design! Τα βλέπουμε στο κεντρικό σημείο του σαλονιού είτε πρόκειται για κλασική είτε για μοντέρνα διακόσμηση.

Deco: Το ιδανικό coffee table-Ιδέες για να διακοσμήσετε τα τραπεζάκια σας

Το ιδανικό coffee table αποτελείται απο λίγα και προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα-ένα βάζο με λουλούδια, λίγα κεριά, κάποια μεγάλα βιβλία, κι ένα-δυο αγαπημένα αντικείμενα. Το σημαντικότερο είναι να δημιουργήσετε στο σαλόνι σας το πιο κεντρικό του σημείο έτσι ώστε να σας αντιπροσωπεύει απόλυτα, και βλέποντας το να χαλαρώνετε!

IMG 3852 3
IMG 3853 3
IMG 3854 3

Φροντίστε τα λουλούδια να είναι φρέσκα, τα κεριά να αναδύουν αρώματα που προτιμάτε, τα βιβλία να προέρχονται από χώρους με τα ενδιαφέροντα σας (για τις λάτρεις της μόδας δε θα είναι δύσκολο αυτό) και τα μικρά αντικείμενα να δίνουν την οικεία νότα στο χώρο (μια φωτογραφία ενός αγαπημένου προσώπου, ένα σουβενίρ από ταξίδι).

IMG 3855 3
IMG 3856 3
IMG 3857 3

Τέλος φροντίστε να τοποθετήσετε τα αντικείμενα πάνω στο τραπέζι με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να τα συμμαζέψετε εύκολα και να τοποθετείτε σε παράλληλες και κάθετες ευθείες ώστε να μην κουράζουν το μάτι.

IMG 3858 3
IMG 3859 3
IMG 3860 5

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Mαγδα Κ. Μαυρίκη
Αρχιτέκτονας μηχανικός
www.mamaproject.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved